Poważnie? taki filmik na Sadolu?
a co, nie powinno być filmików z rosji stawiających ją w złym świetle?
a noże jesteś wschodniego chowu skoro wypierdalanie okien w pociągach to dla ciebie rzecz oczywista, zwyczajna, codzienna..?
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Dla mnie wrzucanie filmików podszyte nienawiścią i często ze zjebanym podkładem muzycznym to oznaka chowu patologicznego
zanęć ruska, rusek się pojawi
zanęć ruska, rusek się pojawi
Lepiej być Ruskiem niż patuskiem
Tyle, że ja jestem Polakiem , a Tobie już tak zostanie
Pojawi się ich znacznie więcej "po wojnie", kiedy szwabska IV rzesza w końcu będzie mogła powrócić do geszeftowania w trybie "business as usual", a tutejsze lokalne przygłupy po raz kolejny na wyścigi zaczną się licytować który bardziej altruistyczny i dobrotliwy.
a co, nie powinno być filmików z rosji stawiających ją w złym świetle?
a noże jesteś wschodniego chowu skoro wypierdalanie okien w pociągach to dla ciebie rzecz oczywista, zwyczajna, codzienna..?
Komuch jakiś, pomiot ubeka z czekistą? Przyzwyczaiła to to komuna, że jak coś nie jest moje, to nie trzeba szanować. Można ukraść a najlepiej zepsuć bo śmieszno będzie.
Ale przypierdalanie się za pokazanie wschodniej patologii i z tego co widzę na trzecim planie, to może nawet w naszych okolicach, to czyste niedojebanie mózgowe.
Popuśćcie gumy w majtkach bo chyba was uwierają. Albo rzeczywiście zmieńcie onuce, bo walą.
Lepiej być Ruskiem niż patuskiem
Tyle, że ja jestem Polakiem , a Tobie już tak zostanie
Jesteś Polakiem i bronisz kacapów? Do szkoły nie chodziłeś, a w każdym razie polskiej
Jesteś Polakiem i bronisz kacapów? Do szkoły nie chodziłeś, a w każdym razie polskiej
Nie bronie Rusków, potępiam nienawiść na tle narodowościowym, a jeśli już jesteś taki historycznie zacietrzewiony to równie mocno jak nienawidzisz Rusków powinieneś nienawidzić Niemców i Ukraińców. Oczywiście przy założeniu, że jesteś Polakiem.
No właśnie, jak to jest że Halman nie wrzuca filmów typu "szwabski pomiot ginie zagryziony przez pieski" a dareczek nie dopisuje komentarza "SSzwabskiej świnki nie szkoda, zostało jeszcze 80mln" ?
narzucanie komuś kogo ma też nienawidzieć...
wyjdź oficjalnie z tej ruskiej szafy...
Którą opcję reprezentujesz?
a) nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i nie rozumiesz, że dareczek usprawiedliwia swoją nienawiść do Rusków naszą historią
b) nie znasz historii Polski i nie wiesz co zrobili nam Niemcy, Ukraińcy i Ruscy
c) nie jesteś Polakiem i podpadli Ci tylko Ruscy
d) jesteś fajnopolaczkiem z wypranym mózgiem, który nienawidzi każdego kogo wskażą mu celebryci i wspiera każdą aktualną modną akcję