Postępowanie w przypadku znalezienia niewybuchu w przestrzeni publicznej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Postępowanie w przypadku znalezienia niewybuchu w przestrzeni publicznej.
Szkoda ze nie wyjebało. Latające fragmenty kacapów urozmaiciły by końcówkę filmu.
Szkoda ze nie wyjebało. Latające fragmenty kacapów urozmaiciły by końcówkę filmu.
Bardzo kurwa dobrze. Wygrał zdrowy rozsądek. Widzieli, że to zabawka i wyjebali do śmieci. Na zachodzie nawet jakby widzieli, że to zabawka to zablokowaliby pół dzielnicy żeby nie podejmować "ryzyka".
Znam pewną historię, w 100%autentycną odnośnie broni na wschodzie. Goście pojechali na kawalerski do Lwowa, na rynku spotkali gościa przebranego za batmana który pozował do zdjęć z wyrzutnią rakiet... odkupili ją od niego za chyba 100zł. Po kilku dniach party busem zaczeli wracać do Polski. Pech/szczęscie chciał, że na granicy ukraińskiej im ją znaleźli bo trzymali ją normlanie na półce w busie ukrainny podobno nie wierzyli w to co widzą, a pewnie widzieli niejedno. kilku najebanych Polaków na wierzchu w busie przewozi wyrzutnie rakiet... chyba tylko to ich uratowało, wzięli ich za idiotów... skończyło się kilkuset złotową łapówką i konfiskatą wyrzutni...później okazało się, że gdyby Ukraińcy tego nie znaleźli, a nie przykładali się specjalnie do przeszukań busów, i trafiło by to na polską kontrolę to podpięli by im normlany przemyt broni... pijany Polak ma zawsze szczęście
Ja niestety nie miałem tyle szczęścia ... wracając z Ukrainy z moją narzeczoną celnik ukraiński znalazł mi gaz w samochodzie., oczywiście pierdolił że to broń, sąd, policjja, wiele godzin oczekiwania na granicy itp.. skończyło się kupą nerwów i 1000zł łapówki... nie mieliśmy kasy więc Ukraińcy całkowicie nielegalnie, bez sprawdzania paszportu, przeprowadzili moją narzeczoną do euronetu po polskiej strojeni, wybrała pieniądze i wróciła z gotówką, celnik ukraiński był cały czas przy niej, bez żadnych kontroli ze strony Polaków i Ukraińców., normalnie bocznym wejściem chyba dla straży granicznej. . . polskiej straży granicznej, oczywiście wszystko bylo dogadane... tak, że ten... rączka rączkę myje....
Ja niestety nie miałem tyle szczęścia ... wracając z Ukrainy z moją narzeczoną celnik ukraiński znalazł mi gaz w samochodzie., oczywiście pierdolił że to broń, sąd, policjja, wiele godzin oczekiwania na granicy itp.. skończyło się kupą nerwów i 1000zł łapówki... nie mieliśmy kasy więc Ukraińcy całkowicie nielegalnie, bez sprawdzania paszportu, przeprowadzili moją narzeczoną do euronetu po polskiej strojeni, wybrała pieniądze i wróciła z gotówką, celnik ukraiński był cały czas przy niej, bez żadnych kontroli ze strony Polaków i Ukraińców., normalnie bocznym wejściem chyba dla straży granicznej. . . polskiej straży granicznej, oczywiście wszystko bylo dogadane... tak, że ten... rączka rączkę myje....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów