📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Oj tam. Nie każdy chłop musi od razu umieć chodzić w takich szpilach. Poćwiczy i pójdzie mu lepiej.
Czekałem aż jej kutas wyjdzie. Wpływ sadistica czasami mnie zadziwia.
Rozumiem nagrywać takie coś ale po jaką cholerę przyłazić tam z szympansem który piłuje modre ?
Ale z czego ten brecht nasze pasztety to szpilek i sukienek/żakietów dawno nie noszą, ale już wsiowa dziara i szlug w łapie norma. Oczywiście mówię o większości jeszcze damy się trafiają, ale coraz mniej.
Doskonały przykład na to czym są wzloty i upadki - najpierw zaskoczenie i entuzjazm, potem wyszła skrywana niechęć, zazdrość, a w konsekwencji radość z ośmieszenia
Uwaga! Zakaz wprowadzania małp na salę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów