Według źródła zaatakowała nauczycielkę przed szkołą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Cycu320 napisał/a:
Pierdolona... Jak ja zaczął prowadzić to gruba odrazu "i cant breath"
własne cielsko ją dusiło
u nich to chyba na dzielni +10 do zajebistości, że chwaliła się, że już była kiedyś postrzelona... co za cep!
Nancy83 napisał/a:
moim zdaniem na małpy powinni robić specjalne naboje usypiająco paraliżujące aby mordami nie kłapały. Tasery to za mało.
Już dawno takie naboje wymyślili. Nazywają się "dum dum", niestety z jakiś przyczyn uważa się je za niehumanitarne. (nie rozumiem jednakowoż, dlaczego nie można nimi strzelać do małp? one nie są przecież humane)
Po potraktowaniu taserem jaka nagle zrobiła się skora do złożenia łap do tyłu, żeby elegancko można było ją zakuć
Cycu320 napisał/a:
Pierdolona... Jak ja zaczął prowadzić to gruba odrazu "i cant breath"
niestety w murricanii to jest sprytne zachowanie i opłaca się jej tak pierdolić - wtedy staje się politycznym bohaterem bambusów, zamiast być po prosty walniętą małpą
Jak nie jebniesz prądem albo gazem, to czarnuch nie zrozumie. Zupełnie rutynowe postępowanie policjanta w tej sytuacji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów