Według źródła zaatakowała nauczycielkę przed szkołą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Pierdolona... Jak ja zaczął prowadzić to gruba odrazu "i cant breath"
Hmm, grzecznie prosiła "shoot me", czemu nie spełnił prośby damy?
Cycu320 napisał/a:
Za takie utrudnianie i lecenie w chuja podczas interwencji powinna dostać dodatkowe zarzuty.
moim zdaniem na małpy powinni robić specjalne naboje usypiająco paraliżujące aby mordami nie kłapały. Tasery to za mało.
Negroidy definitywnie nie lubią gatunków wykazujących wyższe zdolności intelektualne od nich. Ciężko jest im także pojąć prostą zależność, w ramach której wobec dzikich zwierząt stosuje się środki przymusu bezpośredniego. Przykład wyżej
Cycu320 napisał/a:
Też to usłyszałem. Ale najgorsze jest to co zrobił policjant po tych słowach. Odpuścił grubasce przez co naraził się na niebezpieczenstwo
Budrys2000 napisał/a:
Niestabilna emocjonalnie, ot cała zagadka
Wszystkie czarnuchy są niestabilne emocjonalnie. Tylko u nich jest to normą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów