Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wygląda jakby tam był przejazd rowerowy...a ten "mistrz" to nie czasem Łódzki Rejestrator?
tys slepy, ze znak inny taki jakis?
liczę na waszą trafną ocenę...
Sorry, ale nie podejrzewalem cie o żebranie o komentki, żenada.
A możesz kurwa nie obrażać buraków? Wyjebiste warzywa! Jest ktoś, kto nie lubi barszczu? No właśnie! Także odjebac się proszę od pysznych buraczków!
Ja nie znoszę czerwonego barszczu i ogólnie buraków. Wolałbym codziennie jeść brokuły ze szpinakiem. Mielony z buraczkami, to jest dla mnie kara.
Kraweznik kurwa na 30 cm a samochod stoi na podjeździe dla rowerów wiec samosąd usprawiedliwiony
Podjazd dla rowerów toś dojebał pedalarzu...
"Zastosowanie ramp krawężnikowych
Na przejściach dla pieszych należy zastosować rampy krawężnikowe umożliwiające
przejazd przez przejście osobie poruszającej się na wózku inwalidzkim."
tys slepy, ze znak inny taki jakis?
Ty bardziej ślepy skoro nie widzisz czerwonej połowy chodnika, w jakim celu nie ma ona krawężnika?
Nie no jak by nie patrzeć sytuacja ciekawa bo znaki pionowe nie mówią że jest tam droga rowerowa ale kolor chodniku i same podjazdy sugerują inaczej. Taka droga dla np inwalidów nie była by czerwona no ale kurwa znaki. Jeden odjebał że chujowo stanął a drugi odjebał że przejeżdżał przez jezdnię rowerem i dodatkowo uszkodził pojazd więc logicznie patrząc to rowerzysta odjebał bardziej.
O madce z bombelkiem zapomniałeś. Jak ona ma wózkiem przejechać?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów