📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
miałem wujka który wyglądał dość podobnie do Gierka... w sumie to nim był.
Halman napisał/a:
i nie wstyd Ci się przyznawać?
Wskrzeszony Hitler pyta jak sytuacja:
-Podbiliśmy wroga, upchnęliśmy go w gettach, które sukcesywnie likwidujemy wraz z jego mieszkańcami poszerzając naszą przestrzeń życiową, właśnie po raz kolejny odpowiadamy atakiem za 1 naszego 100 cywilów wroga...
-O, to jednak Rzesza wygrała wojnę? A jak kwestia żydków? Wybiliście już wszystkich do nogi?
Czego to halman dla sławy nie powie lub zrobi. Niedługo przyzna się że na Jachirę głosował, albo kota prezesowi rucha, ewentualnie rudemu gałę zrobił.
Halman napisał/a:
Mama mojej mamy była matką chrzestną syna Bolka. Jednak ten syn utopił się w jeziorze, a potem wąsaty elektryk przestał się do bękarta przyznawać. Zakutasił jakąś wiejską babę spod włocławskiej wsi, z moją babcią byli przyjaciółmi, potem wyjebał do Gdańska.
Obok Gienek spod czwórki. A pierdolił, że jedzie na wczasy....
Kurwa dwie legendarne postacie... Hitler i Stalin dobre by to było
Tyle że to kurdyjski dowódca Hossein Yazdanpanah.
Palestyna ma już Dziambora, teraz Stalina. Szykuje się ostry wpierdol.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów