1) dostarczyć towar na czas
2) dostarczyć materiał na Sadola (jeżeli się trafi okazja)
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin KrantzNie ma to jak w wigilię o 17:53 siedzieć przed kompem i wrzucać posta.
Napisał w Wigilię o 19:53 niejaki "35i"
Nie ma to jak w wigilię o 17:53 siedzieć przed kompem i wrzucać posta.
Od dawna wiadomo że Halman nie ma życia i siedzi w piwnicy
Napisał w Wigilię o 19:53 niejaki "35i"
Nie muszę sobie dorabiać jako "święty Mikołaj", więc o tej godzinie obczajam filmy, które już kiedyś oglądałem (jak powszechnie wiadomo, najlepsze) i sadola.
Jakby skręcił w prawo to może jakimś cudem motopizdeczce by się udało prześliznąć między kołami z małymi obrażeniami. Ale kierownik gruszki dobrze wie, że wsiadając rano do kabiny ma tylko dwa zadania:
Ty chyba ślepy jesteś bo skręcać zaczyna równocześnie z uderzeniem. Jakby mi ktoś wpadł pod prawe koło to też od razu skontrowałbym do lewej, aby nie wpaść do rowu. Jak dla mnie kierowca wróci cały i zdrowy do rodziny, oraz uszkodzenia powierzonego sprzętu są minimalne. Tym razem brawa dla kolegi po fachu.
Jakby skręcił w prawo to może jakimś cudem motopizdeczce by się udało prześliznąć między kołami z małymi obrażeniami. Ale kierownik gruszki dobrze wie, że wsiadając rano do kabiny ma tylko dwa zadania:
Po za tym zapomniałem o jednym. Jakie "prześliznąć" między kołami? Za dużo Bollywood się naoglądałeś, gdyż to jest fizycznie niemożliwe.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów