Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już w głowie wyobrażam sobie te wspaniałe porody na takiej karuzeli pełne rozbryzgów krwi i wód płodowych po wszystkich ścianach sali porodowej,lekarzy i pielęgniarki mających płyny ustrojowe rodzącej kobiety na swoich uśmiechniętych twarzach a najbardziej zadowolenie sprzątaczki Krysi,która codziennie po godzinach będzie musiała to sprzątać ze wszystkich ścian
dzieciak się rozkwasi na ścianie bo SI jeszcze nie odkryła przyśpieszenia coriolisa
dzieciak się rozkwasi na ścianie bo SI jeszcze nie odkryła przyśpieszenia coriolisa
Ten stół to nie jest żaden wymysł SI, tylko faktyczny głupi patent z lat '60 ubiegłego wieku (jakich zresztą nie brakuje w wielu dziedzinach), o czym zresztą mowa jest na wstępie. To tylko animacja ukazująca działanie w założeniu.
Ten stół to nie jest żaden wymysł SI, tylko faktyczny głupi patent z lat '60 ubiegłego wieku (jakich zresztą nie brakuje w wielu dziedzinach), o czym zresztą mowa jest na wstępie. To tylko animacja ukazująca działanie w założeniu.
No to nieźle, po tych sloniach na końcu pomyślałem że całość to si.
Już w głowie wyobrażam sobie te wspaniałe porody na takiej karuzeli pełne rozbryzgów krwi i wód płodowych po wszystkich ścianach sali porodowej,lekarzy i pielęgniarki mających płyny ustrojowe rodzącej kobiety na swoich uśmiechniętych twarzach a najbardziej zadowolenie sprzątaczki Krysi,która codziennie po godzinach będzie musiała to sprzątać ze wszystkich ścian
Kumpel kolegi z roboty pracował na SORze.
Opowiadał jak babki ze wsi przyjeżdżały do szpitala w ostatniej chwili jak dziecko już było w połowie drogi.
Oczywiście zero lewatywy czy innych zabiegów robionych przed porodem w cywilizowanych krajach.
Odbierali dzieci wysmarowane gównem i owsikami xD
Także siatka za katapultą musiałaby mieć dotatkowe oczka do wychwytywania owsików i gówna.
Kumpel kolegi z roboty pracował na SORze.
Opowiadał jak babki ze wsi przyjeżdżały do szpitala w ostatniej chwili jak dziecko już było w połowie drogi.
Oczywiście zero lewatywy czy innych zabiegów robionych przed porodem w cywilizowanych krajach.
Odbierali dzieci wysmarowane gównem i owsikami xD
Także siatka za katapultą musiała by mieć dotatkowe oczka do wychwytywania owsików i gówna.
Można by zamontować taka wytrzęsarke z wodą, jak przy wydobywaniu złota.
Cwane to! Tylko woreczki na rzyganie muszą być w pakiecie 😏
przy okazji wydalisz wątrobę ,śledzionę i jeszcze kilka innych artefaktów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów