📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Po tym filmiku można odnieść mylne wrażenie co do poziomu Polskiej piłki
Za 1 akcję żółta się należy, ale co do 2 to trochę go chyba pojebało.
Akcja od 00:25
Brakuje czasem starych gwiazd, tego piękna gry
YT : watch?v=ZnXA0PoEE6Y
#Po tagach nie znalazłem
widać że teoria i praktyka nie idą ze sobą w parze
Roberto Carlos, Ruud van Nistelrooy, Luis Figo, Zinedine Zidane to tylko niektórzy z grona piłkarzy dla których z przyjemnością zasiadało się do meczu. Teraz tylko kasa i umiejętności aktorskie liczą się. Browar leci za klasykę.
Roberto Carlos - jedyny piłkarz, który jebał fizykę i wszystkie jej zasady, i strzelił dwie bramki, które do dziś są dla wszystkich zagadką. Druga to rzut wolny przeciwko Francji w 1997.
Dokładnie, pamiętam jak w tamtych czasach z niecierpliwością wyczekiwałem meczy LM. Szkoda, że pieniądze zepsuły widowisko.
Po tej bramce z 97' Barthez się do dzisiaj zastanawia: "Jak to kurwa weszło"
ostatnio było o kiksach z naszych kartoflisk to ja dodam bramki, ps wielcy znawcy co nie oglądają mówią że jest "słaba" i tylko sie wywracają
Komentator panamskiej telewizji zaczął płakać z radości, po tym jak jego reprezentacja wyrównała w ostatniej minucie meczu z Hondurasem. Bramkę dla Panamy zdobył zawodnik Malagi, Roberto Chen.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów