Komplikacja dobra i przyjemnie się ogląda , ale ta muzyka jest strasznie drewniana i nie pasuje do tego filmiku.
komplikacje to ty masz w domu po wywiadówce:)
Zawsze twierdziłem, że Ronaldo jest tylko jeden. Nazywa się Ronaldo Luis Nazario de Lima znany też jako R9. Każdy inny będzie już tylko cieniem, słabą podróbką, tym bardziej kiedy najważniejszym elementem gry będzie dla niego fryzura.
Zwróćcie uwagę, ile było akcji w tym filmie, po których dzisiejsi aktorzy mogliby się wyjebać na miarę Oscara, a przynajmniej nominacji. A R9? Podeprzeć się rękoma i zapierdalać dalej z piłką. Pokażcie mi, który z dzisiejszych idoli potrafi tak ograć 2, 3 lub 4 obrońców, że nie wiedzą co się dzieje i gdzie jest piłka. I co ważne robił to często na pełnej prędkości. Popatrzcie ile kanałów puścił obrońcom, normalnie wstyd dla nich nieziemski. Pamiętam, że uwielbiałem oglądać mecze w czasach kiedy grał. Teraz wkurwia mnie ciągłe symulowanie, wywrotki, ubolewanie nad "połamanymi" nóżkami itp.
Stary, aż szkoda że nie mogę edytować tematu, bo dodałbym twój post jako opis do filmu
Prawdą jest natomiast, że od paru lat ogromną rolę w piłce gra taktyka. Pewnie od dziecka uczy się w szkołach reakcji na kopniaka w okolicach pola karanego, także wywrotka z grymasem bólu na twarzy to odruch bezwarunkowy u zawodowych kopaczy.
Jak już wcześniej zauważyliście, można by nagrać podobną kompilację z obecnymi gwiazdami piłki nożnej. Myślę, że część fenomenu Ronaldo polega na tym, że grał on w okresie, w którym ja i pewnie wielu z Was żyło w naiwnym przekonaniu, że my też sięgniemy po mistrzostwo świata, że będziemy Ronaldo. Życie potoczyło się tak, a nie inaczej i ani ja, ani Wy, nie zostaliśmy Canarinhos. Ba, nawet nie oglądamy w telewizorze Orłów Górskiego.
Ale czym byłoby życie bez marzeń i wspomnień!?
Zna ktoś może adres tej składanki na youtube ?
Wpisz w google: The Physics of Ronaldo the Phenomenon
Pozdrawiam.
CR7 jest najlepszy i najdroższy w historii, a wy sie podniecacie jakims starym grubasem. Prawdziwy ronaldo to ten z realu
Zgadza się ten z okresu 2002–2007
Ps. Co mnie obchodzi ile jest wart jakiś piłkarz?
Co ja na kurwy idę?
Ps.2 Nie powinieneś już spać?
Zgadza się ten z okresu 2002–2007
Ps. Co mnie obchodzi ile jest wart jakiś piłkarz?
Co ja na kurwy idę?
Ps.2 Nie powinieneś już spać?
Jeszcze cie kurwa życie nie nauczyło, że droższe=lepsze ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów