Wspaniały widok na zatokę w Durban, RPA. Możliwe, że tamtejsze inżynierskie umysły wynalazły sposób przekształcania śmieci w energię, ale na razie nie chcą się dzielić tą technologią ze światem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zostało jeszcze tylko nasrać tam
Ciekawe, że to u nas w Polsce w sklepie baba wręcza mi śledzia do ręki bo nie może do woreczka bo ochrona środowiska.
Jebane brudasy...
Ni to śmieszne ani sadystyczne. To jest po prostu dramat
uwaga to stara sztuczka po czyms takim izraelici przeszli sucha stopa prze morze
Ja się tak tylko zastanawiam, dlaczego są miliardy na różne pierdoły, a nie można ich przeznaczyć na zbudowanie paru flot zautomatyzowanych solarnych śmieciarek morskich.
Co my qrwa żeśmy zrobili z tą planetą
To nie ma znaczenia białas czy czarnuch... wystarczy się przejść brzegiem Wisły czy kanału żerańskiego w Warszawie... jesteśmy na dobrej drodze żeby niedługo było jak w RPA.
To nie ma znaczenia białas czy czarnuch... wystarczy się przejść brzegiem Wisły czy kanału żerańskiego w Warszawie... jesteśmy na dobrej drodze żeby niedługo było jak w RPA.
Niech murzyni sami się wykończa. Nie wpuszczać ich do cywilizowanych krajów i będzie po problemie na zawsze.
Jeśli nawet David Attenborough mówi że koniec świata jest bliski to lepiej zacząć szykować się na przeprowadzkę na wieć bo w miastach będzie najbardziej przejebane.
garota napisał/a:
Jeśli nawet David Attenborough mówi że koniec świata jest bliski to lepiej zacząć szykować się na przeprowadzkę na wieć bo w miastach będzie najbardziej przejebane.
Piwko bo mnie rozbawiłeś. Przeprowadź się już na wieś bo kryzys przyjdzie za 200lat
Historia pokazała, że najlepiej żyć w małych miastach(najłatwiej przeżyć i jest niższe prawdopodobieństwo chorób zakaźnych). Naoglądałeś się filmów jak to ludzie żyją na pustkowiu i są ostatnimi na zimie. Widziałem program o ludziach, którzy porzucają miasta i przenoszą się na wieś.... 90% tych osób wraca po kilku latach do swojego dawnego życia, bo jak wypatroszą rybę to wymiotują przez tydzień
A u nas cioty na FB robią kampanię przeciw słomkom do napojów, bo przecież u nas śmieci się wyrzuca właśnie tak jak tam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów