📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
jozue napisał/a:
jezu polerki rowa ci ludzie nie widzieli nie ma się czym podniecać
Jozue stary, używaj proszę choć interpunkcji, bo mi to gałki oczne na drugą stronę wywija
Ostatnio jakiś jełop na tej stronce pisał że ludzie na ulicy nie wąchają sobie dup.no to tutaj poszli krok dalej.
jozue napisał/a:
oho znawca się znalazł! xD kolegom lubisz rowa lizać że to cię nie obrzydza? Ja aż piwa nie dam bo na wymioty naciąga
To jest mobilny toi toi
Powiem wam że mi na taki "performence" to by mi się kurwa odechciało jeść.....a ci tam dalej wpierdalają jak dziki żołędzie.
Może mu się czopek na hemoroidy wysunął, to mu dobra dziewczyna/narzeczona/żona, itd. poprawiła.
I z powrotem do tej samej zalewy po oczyszczeniu
specjalnie je nie rozgryzał tylko łykał
I z powrotem do tej samej zalewy po oczyszczeniu
Nie wiem czego nie rozumiecie w zachodnim postępowym świecie u nas nadal kobiety cycków na plaży nie mogą pokazywać a tam już idą o rów dalej
Ona mu tylko brongle wygryza. Wiecie co to brongle?- z gówna strupy wyrywane prosto z dupy
Powieezenie jedz mi z dupy jak z tależa traci tu sens
jozue napisał/a:
To że koledze takie akcje odpierdalasz, to nie znaczy, że masz musisz robić to publicznie.
Ktoś wie co tam się stało? Interweniowała policja?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów