Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Proszę podać numer konta
Tu masz opisane możliwe dostępne formy wsparcia serwisu
sadistic.pl/zmiana-wlasciciela-serwisu-sadisticpl-vt600444.htm6821204
Cześć Padre, kiedy będzie dostępna płatność kartą kredytową?
Jest odpowiedź w tej sprawie:
sadistic.pl/zmiana-wlasciciela-serwisu-sadisticpl-vt600444.htm6823110
3) Zaznaczasz wpłatę jednorazową a nie cykliczną
4) Wybierasz przelew tradycyjny
5) wyskoczy ci blankiet z numerem konta do wpłaty oraz tytułem przelewu.
Gdzie można zgłosić 2 problemy?
- podczas wyboru zbyt ciemnego koloru dla nicka pojawia się okienko "informujące" którego nie da się zamknąć i trzeba odświeżać stronę
- jeżeli przy "Pokaż wyróżnienie w postaci" wybierzemy opcję "nie" kolor nicka wraca do standardowego pomimo wprowadzonej zmiany
1) No to wchodzisz na zrzutkę:
2) wybierasz kwotę
3) Zaznaczasz wpłatę jednorazową a nie cykliczną
4) Wybierasz przelew tradycyjny
5) wyskoczy ci blankiet z numerem konta do wpłaty oraz tytułem przelewu.
To i tak nr bankowy konta zbiórki a nie bezpośrednie konto bankowe sadola
[ Dodano 2024-11-16, 17:38 ]
Gdzie można zgłosić 2 problemy?
- podczas wyboru zbyt ciemnego koloru dla nicka pojawia się okienko "informujące" którego nie da się zamknąć i trzeba odświeżać stronę
- jeżeli przy "Pokaż wyróżnienie w postaci" wybierzemy opcję "nie" kolor nicka wraca do standardowego pomimo wprowadzonej zmian
Zgłoszone
Skoro i tak sprzedajecie kody, to dlaczego nie sprzedawać ich na allegro? Sam kupuję różnego rodzaju doładowania na allegro i kody przychodzą mi e-mailem. Wtedy nożna by było bez problemu płacić kartami z zagranicy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów