Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Są u was góry
są
ale pewno jakieś małe , no macie ararat ale chyba to nieduży szczyt
-nie to ponad 5 tyś
ja kurwa morda do ziemi toź to kurwa więcej niż nasze alpy , człowiek z takich ruwnin że dla mich 6tyś to noramalka a my kurwa morda do ziemi
Dupa strasznie fajna szkoda tylko że 2 lata za moda ale za 2 lata będzie ok , jak to sumgler mówił niektóży lubią jeścia zielone jabłka ale ja wole poczekać aż dojżeją i je schrupać
ararat jakie bylo moje żdziwienie kiedy poznałem dupe z armeni i taka rozmowa
Są u was góry
są
ale pewno jakieś małe , no macie ararat ale chyba to nieduży szczyt
-nie to ponad 5 tyś
ja kurwa morda do ziemi toź to kurwa więcej niż nasze alpy , człowiek z takich ruwnin że dla mich 6tyś to noramalka a my kurwa morda do ziemi
Dupa strasznie fajna szkoda tylko że 2 lata za moda ale za 2 lata będzie ok , jak to sumgler mówił niektóży lubią jeścia zielone jabłka ale ja wole poczekać aż dojżeją i je schrupać
Tak czytam i czytam i zaczynam się dziwić że w ogóle jakaś chciała z tobą gadać...
Tak czytam i czytam i zaczynam się dziwić że w ogóle jakaś chciała z tobą gadać...
Pojechał betą starego...
Samotna wspinaczka na Ararat - wys. 5135km n.p.m. [...]
No to kolega wysoko zaszedł, nie dziwię się, że mu tlenu brakowało
Do tego nie 5135 m n.p.m. tylko 5165 m n.p.m. - niestety za późno się zorientowałem i już nie mogę edytować, jeśli któryś z moderatorów byłby taki miły i to naprawił, będę wdzięczny
Pojechał betą starego...
Nie betą starego .
pernamentny kontakt wzrokowy robi swoje nawet opisuje to suworow w swojej książce
"Witek jak chcesz kogoś zwerbować to musisz wytrzymać jego spojrzenie i to on ma pierwszy opuścić wzrok najlepij idz do zoo i potrenuj na tygrysie "
i szczerość czasem przynoszą efekty , a pozatym wystarczy jakoś spytac nie wiesz czy costa sratta .. a dalej to z gurki
Luqas95 -> zielone są najlepsze, byle już jadalne, if u know what i mean )
Ta wiem ale jest 15 więc ze 2 lata należy poczekać aby się trochę rozwineła
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów