📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nawet sie nie spierdolił... Nie warte obejrzenia
piwo dam,ale uprzedzam są to wirtualne piwa, nie można ich wymienić na sweter,majtki czy inne wyjebane gadżety...możesz zebrać milion piw, a nadal nie będziesz zajebisty...przykro mi
Gdzie wy się tam w polsce na balkony wpierdalata?
U nas w Uesej to trza wpierdolić sie na wiezowca!
I jest siłaaa, jest pałłła, jest moc!
Mój bajceps rośnie, a wasz maleje...
U nas w Uesej to trza wpierdolić sie na wiezowca!
I jest siłaaa, jest pałłła, jest moc!
Mój bajceps rośnie, a wasz maleje...
Myślałem że ktoś wyjdzie i mu kopa zajebie
Ja pierdole. Przecież normalni ludzie, nawet by mu nie pozwolili tak włazić. To są już kurwa debile pierwszej wody. I pomyśleć, że takie kurwy jeżdżą też samochodami po naszych drogach i mają kurwa tyle samo wyobraźni. Do odstrzału.
Jak tylko to zobaczyłem, od razu pomyślałem o ruskich
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów