Ładnie chrupnęło.
Ładnie chrupnęło.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najpierw się głodzą nie dostarczając organizmowi witamin a swoim kościom odpowiednich minerałów
Stary ona wygląda na troszkę przekarmioną
Najpierw się głodzą nie dostarczając organizmowi witamin a swoim kościom odpowiednich minerałów, potem jak dieta nie pomaga idą ćwiczyć na siłkę robiąc ćwiczenia których nie powinny. Wspinanie się po linie obciąża najbardziej górne partie mięśni a jej trzeba odchudzić dolną. Jak dobrze że żrę co chcę, ile chcę, zapijam to browarem i jestem chudy. Pozdro dla grubasów.
Kolego, a od kiedy to tłuszcz można palić miejscowo??? Myślisz ze jak będziesz robił 1000 brzuszków dziennie to będąc grubasem kratkę na brzuchu zrobisz...? Tłuszcz się pali na całym ciele równomiernie. Przy zachowaniu odpowiedniego deficytu kalorycznego oczywiście. Tak, jestem ekspertem.
Najpierw się głodzą nie dostarczając organizmowi witamin a swoim kościom odpowiednich minerałów, potem jak dieta nie pomaga idą ćwiczyć na siłkę robiąc ćwiczenia których nie powinny. Wspinanie się po linie obciąża najbardziej górne partie mięśni a jej trzeba odchudzić dolną. Jak dobrze że żrę co chcę, ile chcę, zapijam to browarem i jestem chudy. Pozdro dla grubasów.
Z powyższym się zgodzę, ale to, że jesteś chudy, nie znaczy, że jesteś zdrowy skoro żresz byle co i jeszcze zapijasz browarem.
Do czasu. Też tak miałem. Pewnego razu obudziłem się, spojrzałem w lustro i byłem już po prostu gruby. Ale chuj, dalej pije piwo i jjem co chce.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów