W Moskwie powstała fontanna z gówna.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
W Moskwie powstała fontanna z gówna.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stało się. Kacapy przekopali się do Gangesu.
Piękny, wysoki gejzer, ale przy Trzaskowskim to i tak dalej amatorzy. Najpierw dwa miliardy litrów gówna do Wisły, a teraz jeszcze postawił kloca na placu defilad.
KanaliJebacz napisał/a:
Pewnie ukraińcy przy tym gównie majstrowali.
Mamo skąd się wziąłem - pyta mały, niedojebany kanalijebacz.
Ukraińcy przy tym majstrowali - odpowiada mama z miłością w oczach.
tak się zaprasza Hindusów do siebie
robi się fontannę z gówna
robi się fontannę z gówna
Z gówna bo z gówna, ale większej fontanny nigdy w życiu nie widziałem. Szacun.
żmij napisał/a:
Teraz pora na gównoburzę.
kurcze, myślę jaka gównoburza z tego, ale czytam posty poniżej i faktycznie jesteś prorokiem
KapitanStuleja napisał/a:
Stało się. Kacapy przekopali się do Gangesu.
raczej wystrzelili gówno w kosmos
Manolito666 napisał/a:
Piękny, wysoki gejzer, ale przy Trzaskowskim to i tak dalej amatorzy. Najpierw dwa miliardy litrów gówna do Wisły, a teraz jeszcze postawił kloca na placu defilad.
A rure zbudowal kaczynski.
żmij napisał/a:
Teraz pora na gównoburzę.
Gównoburza to będzie jak wyda się że naukowcy badając stare słowiańskie zapisy na korze drzewnej i kamieniach odkryl,i że słowo „Rosja” to w wolnym tłumaczeniu, coś wysranego przez nietrzeźwego pasterza. Taki rodzaj gówna niskiego sortu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów