📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
i czym tu się podniecać. Jakoś kurwa pod sogo niemalże codziennie są bijatyki (pewnego czasu pracowałem niedaleko, wracałem nocnymi z przystanku na przeciw w.w klubu), rzucanie butelkami, darcie mordy, i jakoś nigdy policjantów nie zobaczyłem. A tu nożem dresy się pochlastały, i pół patroli warszawskich w jedną akcje zaangażowane.
@Gamge
To wyślij ma na pw linki do tych filmików, bo lubię je oglądać. A zapomniałem, przecież napisałeś to tylko żeby się dojebać.
@krycheuszos
Jak masz więcej to wrzuć w komentarzach.
To wyślij ma na pw linki do tych filmików, bo lubię je oglądać. A zapomniałem, przecież napisałeś to tylko żeby się dojebać.
@krycheuszos
Jak masz więcej to wrzuć w komentarzach.
Podbijam, zapodajcie tytuł programu bo nie wiadomo czy jest to z gliniarzy, komendy czy innych dupsów a na ipla.tv/tvn player to jakoś im się nie chce aktualizować nowych odcinków o ile takowe są. Pozdro!
Waśnie ciekawy materiał, fajnie akcje od środka zobaczyć jakie mają metody operacyjne itp.
Jak masz więcej to dawaj albo źródło jakieś, tytuł programu.
Jak masz więcej to dawaj albo źródło jakieś, tytuł programu.
@Wójcik zobacz sobie na ipla.tv albo na tvn player w dokumentalnych, są tam tam fajne programy typu "z archiwum policji", "dowody zbrodni"(nie pamietam dokładnie), "gliniarze", "komenda" i kilka innych ,jeżeli się tym interesujesz to myślę ze Ci się spodoba.
Tak jak tutaj Matikens podaje ipla.tv/Z-archiwum-policji-odcinek-1/vod-5380094
A ten co dałem to był cały program z tego, ale został usunięty ze stronki.
A;e bardzo interesuje się działaniem policji i ciekawią mnie ich akcje wiec jak znajdę coś dobrego to, od razu wstawiam
A ten co dałem to był cały program z tego, ale został usunięty ze stronki.
A;e bardzo interesuje się działaniem policji i ciekawią mnie ich akcje wiec jak znajdę coś dobrego to, od razu wstawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów