📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
myślałem, że współpraca polegała na postawieniu dwóch fotoradarów obok siebie
@up
Przepraszam najmocniej z całego serca ;*. Następnym razem będę się pytać Ciebie o wszystko
Przepraszam najmocniej z całego serca ;*. Następnym razem będę się pytać Ciebie o wszystko
znalazlem 3 , pierdolony magik normalnie
...do 5lat i jeszcze mu dupsko pęknie, heheheh...heheheh
Lubię takie filmy. Takie złudzenie, że możemy czuć się bezpiecznie. Ale niestety końcówka wszystko niszczy -" DO 5-ciu lat" za chęć zabicia człowieka z premedytacją. Nie udało się zabić - promocja dla frajerów - łagodna kara. Gdyby się udało, to co innego.
nie oznakowanym wozem? tylko miejskie jeżdżą tym gównem lanosem
Jakie kurwy. Jeszcze pewnie ofiary dostaną wyrok w zawiasach za to, że nie dali się zabić
@ RdK
Dokładnie, dlatego takie ścierwo powinno dostać 15 lat za takie coś. Przed następnym takim wyczynem, każdy pojeb by się zastanowił, a tak to będą chodzić i dźgać się tak by nie zabić ;/ i idź tu kurwa na imprezę z kumplami czy kobieta.
@macko99
To pewnie bardzo dobrze dogadujesz się z ojcem.
Dokładnie, dlatego takie ścierwo powinno dostać 15 lat za takie coś. Przed następnym takim wyczynem, każdy pojeb by się zastanowił, a tak to będą chodzić i dźgać się tak by nie zabić ;/ i idź tu kurwa na imprezę z kumplami czy kobieta.
@macko99
To pewnie bardzo dobrze dogadujesz się z ojcem.
Ale co za pojeb, z tego trzeciego - w takiej sytuacji są dwa wyjścia: najciemniej pod latarnią, czyli walisz tamtędy gdzie wydaję się to takie oczywiste, że aż tam nie jadą, albo same ciemne uliczki i szybko do domciu. A nie kurwa środkiem oświetlonego miasta
@macko99
dzięki temu, niestety, przyszedłeś na ten świat.
dzięki temu, niestety, przyszedłeś na ten świat.
Nie sądziłem że kiedyś to powiem. Tym strażnikom należy się duże piwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów