Czy tylko ja zaraz po gołebiach nienawidze tych czarnych sraluchów .Może jestem uprzedzony ,ale kolor maści się zgadza
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Czy tylko ja zaraz po gołebiach nienawidze tych czarnych sraluchów .Może jestem uprzedzony ,ale kolor maści się zgadza
Nie wiem co to za ptaki, ale kruki są super widziałem jak otworzyły zamkniętą konserwową w puszce ktura leżała na parapecie.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Nie wiem co to za ptaki, ale kruki są super widziałem jak otworzyły zamkniętą konserwową w puszce ktura leżała na parapecie.
Wbrew pozorom to jedne z najmądrzejszych ptaków a nie jak się bajki dzieciom opowiada że sowy.
Warto o nich poczytać.
DarioLee napisał/a:
To są Wrony siwe , tobie pewnie chodzi o Kawki .
dokładnie często gdy zapychają mi komin lub skubia elewacje dokarmiam je śrutem . Bardzo lubią taką zbilansowaną dietę
Duczki1234 napisał/a:
dokładnie często gdy zapychają mi komin lub skubia elewacje dokarmiam je śrutem . Bardzo lubią taką zbilansowaną dietę
Kawki są na tyle inteligentne, że jakbyś jedną zajebał to by wszystkie wiedziały i unikały więc... pierdolisz panie.
Krukowate to zajebista rodzina ptaków, mądrzejsza niż połowa użytkowników sadola. Uwielbiam je obserwować.
Ja też, szczególnie przez szczerbinkę śrutówki.
Wari napisał/a:
Ja też, szczególnie przez szczerbinkę śrutówki.
Piwko dla ciebie, również lubię ten sport z tym, że bardziej skupiam się na gołębiach.
Kolor się nie zgadza - współpracują, ratują się nawzajem, nie drą ryja.
Widzę, że już przytoczono fakt mówiący o inteligencji krukowatych. Dodam, że sowy są jednymi z najgłupszych ptaków, nie potrafią nawet kontrolować swojego wydalania. Są ładne i ciekawe ale zwyczajnie głupie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów