Myślę, że za 20 lat zakaz małżeństw homoseksualnych będziemy wspominać tak jak teraz wspominamy niewolnictwo. Z tęsknotą i sentymentem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Śmiejesz się a to prawda . . .
Homosexualizm jest gorszący strasznie! Na szczęście kontrolujemy sytuację i nie ma par homo dookoła, nie prowadzą wspólnie domów, firm i nie wychowują dzieci. Państwo wiele by straciło gdyby 2 osoby mogły żyć w związku partnerskim i razem rozliczać się, przypisać im prawo dziedziczenia i tym podobne. Na szczęście nie ma homoseksualizmu tak długo jak się nie zgadzamy na to.
Amen!
Amen!
@up
A niech sobie będę, nikt nikomu do domu nie wchodzi i do sypialni nie zagląda. Jestem tylko, zapewne jak spora część społeczeństwa, szczęśliwszym człowiekiem nie musząc tego chwalić/akceptować/popierać.
A niech sobie będę, nikt nikomu do domu nie wchodzi i do sypialni nie zagląda. Jestem tylko, zapewne jak spora część społeczeństwa, szczęśliwszym człowiekiem nie musząc tego chwalić/akceptować/popierać.
Podobno za komuny (przynajmniej w ZSRR) pedałów umieszczano w psychiatryku. Dziś tolerancja, od jutra obowiązek. Spierdalajmy stąd
A ja tam nadal mam swojego niewolnika, tylko jakoś nie mogę go wytresować, nadal drze się jak mówię: kobieto podaj piwo, zamiast lecieć do lodówki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów