Czyli pobudka w akademiku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dlatego nie mieszkałem nigdy w akademiku. Do Akademika chodziło się na imprezy i po wódkę. Nawet żadnej panience z akademika bym nie zaufał (jeżeli chodzi o sprawy seksualne). One kopcą się z kim popadnie... Popatrzcie w jakim chlewie żyją...
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
typ wpada do pokoju panienek i kaze im wstawac zamiast sie z nimi polozyc
co za parowa
typ wpada do pokoju panienek i kaze im wstawac zamiast sie z nimi polozyc
co za parowa
Jak wyżej... Laseczki w akademcu mają przebieg jak policyjny polonez...
od 2:10 leci to samo wiec jak ktoś przegapi ma 2 minuty stracone w życiu.
myslalem ze to kolejny denny film z akademia, a tu prosze pozytywnie
Bardzo pomysłowe, zabawne, ciekawe, mające ukryty przekaz. gówno
Ja na przykład mieszkam w szkole z internatem (LO) , i u nas wchodza rano i mowiła ładniutko "Dzien Dobry"
Dobrze ze nie poszlem do akademika, bo za cholere mojej maszyny komputerowej bym tam nie zmiescil.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów