📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ani trochę mi jej nie szkoda.... kto z kim przystaje takim się staje. Sama sobie winna.
do kobiety tylko najgorsza kurwa startuje. ciężkiego kalectwa życzę skurwysynowi (nie obrażając matki)
Spała chuj wie z kim. W ubraniu. Pewnie dzień wcześniej nieźle się napierdoliła a facet z rana przywraca ją do porządku. Bicia kobiet nie popieram ale jakoś mi jej nie żal.
Ona jest jeszcze tak najebana, że nawet nie wie co sie dzieje
Nie będzie piwa. Kobiet się nie bije do kurwy nędzy! Mam nadzieje, że kiedyś spotka kogoś kto widział ten filmik i dostanie wpierdol taki że już nigdy nie pomyśli nad tym żeby uderzyć kobiete!
Piwo leci, bo to sadistic. Chcecie takie wstawki, a jak są to spinacie, że za mocne
MUodyy napisał/a:
Nie będzie piwa. Kobiet się nie bije do kurwy nędzy! Mam nadzieje, że kiedyś spotka kogoś kto widział ten filmik i dostanie wpierdol taki że już nigdy nie pomyśli nad tym żeby uderzyć kobiete!
młody jesteś więc w dupie byłeś, gówno widziałeś
dorośniesz to zmienisz zdanie
jest różnica między strzałem z liścia na otrzeźwienie (co uważam za jak najbardziej właściwe wobec niektórych "dam") a napierdalaniem z buta
Piwo leci za wstawke, ale takkich ludzi powinno się do pierdla na 3. miejscu posyłać...( zaraz za pedofilami i zabójcami, a nie złodziejami piracącymi gry). Może akurat znajdzie sie ktoś, kto równie dobrze znajdzie kontakt do tego cwaniaka, jak znajdują do wszystkich innych znęcających się nad zwierzętami. Powinna się druga grupa utworzyć interweniująca w takich sprawach.
Kobiety zastraszane boją się powiedzieć NIE swojemu wybrankowi ( boże się pożal), a nawet za brak uśmiechu podczas dostawania wpierdolu, skutkuje dodatkowymi uderzeniami.
Kto inny im może im pomóc skoro same się boją? nikt nie jest w stanie, dopóki nic nikt w tej sprawie nie zrobi.
Kobiety zastraszane boją się powiedzieć NIE swojemu wybrankowi ( boże się pożal), a nawet za brak uśmiechu podczas dostawania wpierdolu, skutkuje dodatkowymi uderzeniami.
Kto inny im może im pomóc skoro same się boją? nikt nie jest w stanie, dopóki nic nikt w tej sprawie nie zrobi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów