📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
wpierdol z rana jak śmietana
poranna gimnastyka, może ma problemu ze wstawaniem i inaczej się nie da?
poranna gimnastyka, może ma problemu ze wstawaniem i inaczej się nie da?
Za nic kurwa nie chciałbym mieszkać w rosyjskim akademiku.
zajebisty kop na łeb z czuba, przypomniały mi się czasy z dzieciństwa jak się z czuba w piłę waliło i wtedy każdy darł mordę "ZZZZ CZUUBAAAA NIE WOLNOOO i pobite gary czy coś"
Żulica, żul i prąd ciągnięty na lewo Piękny początek dnia
Przecież widać, że z tego wyra wychodził drugi popychacz i pewnie gościu się wkurwił że damulka kimała z innym.
Pokazał gdzie jej miejsce i z kim może w łóżku leżeć.
PRAWIDŁOWE PODEJŚCIE.
Pokazał gdzie jej miejsce i z kim może w łóżku leżeć.
PRAWIDŁOWE PODEJŚCIE.
Takie filmiki powinny dostawać po tysiąc piw, a nie jakiś słodkie koteczki czy inne gówna!
Gościu jest suchy jak kawały Strasburgera, jebła by mu tym metalowym gównem i nawet by nie zdążył zobaczyć co do trafiło. Za darmo też nie dostała coś czuje.
Takich to ja podziwiam!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów