Nie mam pojęcia za co dostała, co on tam do niej gadał. Widzę:
- patologię
- kolesia, który wyżywa się na kobiecie
- durną babkę, która z z nim jeszcze jest
- jakiegoś kamerzystę, który chyba jest botem
Ogólnie lol Russia.
Ale jak kobieta puszcza się na lewo i prawo, to staje się zwykłą KURWĄ, a do KUREW powyższa zasada się nie odnosi. A coś mi się zdaje, że to na filmiku jeśli KURWĄ nie jest, to latawcem na pewno.
Aha i jeszcze dodam... Choćby i nie wiem jaką kurwą i zerem była, to na bicie nie zasługuje. Wtedy nie zasługuje na uwagę.
A co do umieszczania tu takich filmików - jak najbardziej na miejscu (To sadistic.pl a nie dolinamuminków.com). Byleby tylko nie przyklaskiwać głównym bohaterom.
powinni z tego skurwysyna miazgę zrobić
ty to byś największej żulerce spod monopolu po 15 kutasie w pizdzie zrobił minete, taki z ciebie kurwa dżentelnmen.
młody jesteś więc w dupie byłeś, gówno widziałeś
dorośniesz to zmienisz zdanie
jest różnica między strzałem z liścia na otrzeźwienie (co uważam za jak najbardziej właściwe wobec niektórych "dam") a napierdalaniem z buta
Gówno o mnie wiesz i chuj mnie znasz. Zdania nigdy nie zmienie, według Ciebie ten cep dał jej liścia na otrzeźwienie? Napierdalał ją bo myśli że jak (podobno) ma jaja to mu kurwa wszystko wolno!
A co do ludzi którzy piszą, że "chcemy takie wstawki" powiedzieć mogę, że bicie kobiet to nie jest SADYZM tylko DEBILIZM na najwyższym poziomie! Gratuluję, jesteście debilami.
Gówno o mnie wiesz i chuj mnie znasz. Zdania nigdy nie zmienie, według Ciebie ten cep dał jej liścia na otrzeźwienie? Napierdalał ją bo myśli że jak (podobno) ma jaja to mu kurwa wszystko wolno!
A co do ludzi którzy piszą, że "chcemy takie wstawki" powiedzieć mogę, że bicie kobiet to nie jest SADYZM tylko DEBILIZM na najwyższym poziomie!
zrób sobie herbatkę, usiądź, policz do 20 i przeczytaj jeszcze raz to co napisałem wcześniej bo nic z tego nie zrozumiałeś. a jeśli zdania nie zmienisz powtarzaj te czynności dotąd aż zrozumiesz
a jak kiedyś baba będzie okładała ciebie pięściami to nie zapomnij nam o tym napisać w dziale "jestem cipa i daje bić się kobiecie"
A co do ludzi którzy piszą, że "chcemy takie wstawki" powiedzieć mogę, że bicie kobiet to nie jest SADYZM tylko DEBILIZM na najwyższym poziomie! Gratuluję, jesteście debilami.
każda baba warta swego chłopa
synek
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów