ty to byś największej żulerce spod monopolu po 15 kutasie w pizdzie zrobił minete, taki z ciebie kurwa dżentelnmen.
zamknij japę bo czuć obornik, kutafonie
ps. liż stopy
Wiem, że melina w chuj, ruscy w rolach głównych i w ogóle...
Ale bez przesady. Ze mną jest coś nie tak czy z Wami?
zrób sobie herbatkę, usiądź, policz do 20 i przeczytaj jeszcze raz to co napisałem wcześniej bo nic z tego nie zrozumiałeś. a jeśli zdania nie zmienisz powtarzaj te czynności dotąd aż zrozumiesz
a jak kiedyś baba będzie okładała ciebie pięściami to nie zapomnij nam o tym napisać w dziale "jestem cipa i daje bić się kobiecie"
Wolę problemy z dziewczyną rozwiązywać przez rozmowę i godzić się z nią we wiadomy sposób niż napierdalać się z nią, więc uwierz, że postu w tym dziale nigdy nie napiszę, za to Ty z takim rozumowaniem będziesz pisał posty w dziale "mam 40 lat i nawet najgorsze pasztety mnie nie chcą". Żyję w cywilizowanym (podobno) świecie i tego będę sie trzymał.
Wolę problemy z dziewczyną rozwiązywać przez rozmowę i godzić się z nią we wiadomy sposób niż napierdalać się z nią, więc uwierz, że postu w tym dziale nigdy nie napiszę, za to Ty z takim rozumowaniem będziesz pisał posty w dziale "mam 40 lat i nawet najgorsze pasztety mnie nie chcą". Żyję w cywilizowanym (podobno) świecie i tego będę sie trzymał.
nadal nie rozumiesz
nadal nie rozumiesz
Uwierz, że nawet nie próbuje zrozumieć twojego chorego spojrzenia na świat
Uwierz, że nawet nie próbuje zrozumieć twojego chorego spojrzenia na świat
inteligentni ludzie próbują zrozumieć otaczający ich świat i ludzi...
dziękuje za uwagę
rozerwałbym to pier*olone, smierdzace 5dniowym potem, zawszone, zakompleksione, rosyjskie scierwo. rozmazalbym to zero na scianie. No zesz ku*wa mac jak mi taki ochlapus cisnienie podniosl! Je*ane kacapy
chuj bys kurwa zrobil jak sie boisz bluzga nawet napisac hahahaha
inteligentni ludzie próbują zrozumieć otaczający ich świat i ludzi...
dziękuje za uwagę
Debil najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu, później pokona doświadczeniem. Zostanę przy swoim zdaniu i na tym temat zakończmy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów