📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Wkurwia mnie ten amatorski boks na IO. Przykład 2 runda Michalczuk.
Nie ogarniasz bo sędziów jest pięciu.
Ostatecznie po proteście werdykt został zmieniony.
W Londynie było więcej kontrowersyjnych decyzji sędziowskich, niż na Olimpiadzie w Chinach.
W skrocie, zawodnik i sędzia byli z Azerbejdżanu, w boksie jezeli po ciosie(-ach) zawodnik dotknie podłoza inna czescia ciała niz stopą walka jest przerywana, a zawodnik liczony, 3 liczenia w ciagu jednej rundy - przegrywa przez TKO (nokaut techniczny), tutaj sędzia pomagał mu dotrwać do konca ostatniej rundy bo prowadził na punkty (w boksie amatorskim punkt = 1 celne trafienie), a brak liczenia oznaczał, ze wg niego zawodnik upadł na skutek popchnięcia.
Jak juz ktos wspomniał po walce werdykt zmieniono, a AIBA wypierdoliła sędziego na zbity pysk z olimpiady. Tyle dobrego.
Jak juz ktos wspomniał po walce werdykt zmieniono, a AIBA wypierdoliła sędziego na zbity pysk z olimpiady. Tyle dobrego.
Nie widzę w tym nic dziwnego - w końcu to boks!
Amatorski Box...ale sedzia powinien go liczyc...jakis pojebany pojeb
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów