📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Leży, można ruchać.
MiszkaZubow napisał/a:
Leży, można ruchać.
Pośpiesz się zanim się ocknie, stracisz jedyną szansę w życiu na ruchanie!
też taki wstęp raz zaliczyłem, pierdolłem w szybę, zemdlałem i mnie wyjebali z portfela i komurki
galeria w Elblągu
galeria w Elblągu
biala20 napisał/a:
Pośpiesz się zanim się ocknie, stracisz jedyną szansę w życiu na ruchanie!
E tam. Na Ciebie zawsze może liczyć.
Niech ktoś go w końcu nauczy odróżniać prawdę od fejkowych gówien bo ciągle zatruwa tym główną.
Velture napisał/a:
Szkoda, że nie ze słownika
Na szczęście słonika mi zostawili, ciekawe skąd wiesz że miałem wisiorek ze słonikiem na szyi ? to jest kurwa bardzo ciekawe !!!
KońLudwik napisał/a:
Na szczęście słonika mi zostawili, ciekawe skąd wiesz że miałem wisiorek ze słonikiem na szyi ? to jest kurwa bardzo ciekawe !!!
To ty nie wiesz, że Velture oprócz tego, że jest gwiazdą i naczelnym poetą sadola to jest także hakierem i przejął kontrolę nad wszystkimi kamerami w Polsce? Nawet w twojej galerii.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów