18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
W hinduskim mieście Ghaziabad pewien jegomość dostrzegł siniaki i otarcia na ciele swojej sparaliżowanej matki. Postanowił zainstalować ukrytą kamerę, by zobaczyć, jak jego żona opiekuje się swoją teściową. Nie wiem czy miał jakiekolwiek zastrzeżenia.

Post mortem per rectum
Zgłoś
Kaczorowy 2015-09-03, 20:34 25
Miastowy przyjeżdża na wczasy nad jezioro. Po przyjeździe zagaduje do sąsiada:
- Ładnie tu, ale jak radzicie sobie z komarami?
- Smarujemy teściową miodem, sadzamy obok na ławeczce i wszystkie komary zlatują się do niej.
- Ale ona się zadrapie na śmierć!
- Nie zadrapie, jest sparaliżowana.
Zgłoś
sard 2015-09-03, 20:41 17
Według starej wojskowej zasady - gówno spływa niżej.
Więc jeśli ciapak swoją dupę, żonę znaczy się traktuje jak kiszkę do spustu, to jak ona będzie traktować teściową, która jest jeszcze mniej warta? Jak kawał gówna do oklepu.
Zgłoś
Adamko52 2015-09-03, 20:51 4
"Wszak teściowa to nie rodzina" takie wytłumaczenie mi wystarczy,
będę miał czystsze sumienie.
Leci browar
Zgłoś
Psilocke 2015-09-04, 2:45
Pewnie ma ze trzy krowy do spadku to trzeba mamusi pomóc.
Zgłoś
binladden 2015-09-04, 8:59
Teściowa idealna
Zgłoś
zip0 2015-09-04, 9:32 4
Za bicie sparaliżowanych, starszych kobiet zawsze piwo!
Zgłoś
G................u 2015-09-04, 16:17
Only in India.
Zgłoś
YOOras 2015-09-04, 17:30 2
Ja tam nigdy nie zrozumiem takiego traktowania starych i sparalizowanych osob, huj jesli nie wiedza co sie dzieje, gorzej jak swiadomosc maja zachowana a cialo sie popsulo. No chyba ze jak byla sprawna to byla wredna kurwa, wtedy piwo.
A ze ludzie to kurwy to browar leci

"Lepiej nie mowic nic i wydac sie glupim, niz powiedziec cokolwiek i rozwiac wszelkie watpliwosci"
Zgłoś
siwybis 2015-09-04, 17:38 5
Mam nadzieję że prokurator po obejrzeniu nagrania odstąpił od oskarżenia za zabójstwo żony.
Zgłoś
WooQash 2015-09-04, 18:10 2
Jak na czarnym można widzieć siniaki?
Zgłoś
Nithi 2015-09-04, 21:34
A macie może filmik co mąż później zrobił z żonką ??
Zgłoś
brylant1412 2015-09-04, 23:09 3
normalmie budzi teściową bo ile można spać

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
kalijanek 2015-09-05, 5:29 1
mnie tam nie bawi znęcanie się nad bezbronnymi

Tu i teraz.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów