jak w tytule
jak w tytule
Wręcz przeciwnie, konstytucja zapewnia nam możliwość odwołania rządu, bo to jest własnie "demokracja".
Ustawa z dnia 14 marca 2003 r. o referendum ogólnokrajowym (Dz.U. z 2003 r. Nr 57, poz. 507). Rozdział 8, Art. 63. 1. Sejm może postanowić o poddaniu określonej sprawy pod REFERENDUM z INICJATYWY OBYWATELI, którzy dla swojego wniosku uzyskają poparcie co najmniej 500 000 osób mających prawo udziału w referendum.
500k luda? To samych studentów jest chyba więcej. Tylko nikt nic z tym nie zrobi, bo się ludzie boją, niedługo zaczniemy się bać samych siebie...
@Alton
500k luda? To samych studentów jest chyba więcej.
Trzykrotnie ponad...
Narzekacie Na Polske a pojedzcie na Ukraine byłem w 2012 tam raz i ku/wa nigdy wiecej !!!!!
Przy tym co widziałem To Polska to Kraj Mlekiem i Miodem Płynacy
Wszystko się sypie Smród dzieci porzucone lataja po smietnikach przy nowych samochodach merolach itp stare wołgi Wielu Ukraincow mysli ze Polska to bardzo bogaty dla nich kraj i chce tu mieszkac .Dodam że niektore Produkty kosztuja tam wiecej niz w Pl Szczególnie Mięso.Cieszę się żę urodzilem się w PL bo zawsze mogłem tam i dopiero poczułbym co to bieda !!!
Zawsze jest gdzies gorzej, Ale powinno sie rownac w gore a nie w dol, nieprawdaz?
Polaków(jako naród) "w świecie" ceni się jako dobrych pracowników i inteligentnych ludzi,niektóre jednostki niestety temu zaprzeczają,no ale cóż.
Natomiast Polskę jako kraj wszyscy mają gdzieś.
Widocznie jeszcze nie dotarło do ciebie w jakim kraju żyjesz.
Widocznie, jeszcze nie dotarło do ciebie, o co chodziło autorowi.
Może i Polacy są biedni i niedoceniani na świecie, ale nigdy nie będe żałował, że urodziłem sie w Polsce! Mamy najlepsze kobiety na świecie i tylko rząd do wymiany ^^
Jak chcesz wymieniać rząd, to lepiej wymień Polaków, bo to my wybieramy i widać tak ma być.
Myślałem, że będzie pytanie: "Za co kurwa?" nvm
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów