jak w tytule
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
jak w tytule
Niflheim6 napisał/a:
Niby tak, ale czasem wolałabym być "bogatym Skandynawem" żeby nie martwić się czy dzisiaj zapłacić rachunki a jutro nie mieć nic na obiad, albo czy zdążę zapisać się do kardiologa zanim mi serce rozwali.
krzaki po alkoholu sa niesamowicie podstepna materia.
no i niby nowa kompilacja, a połowa rzeczy ma rok albo lepiej i była 1000 razy w innych kompilacjach. Rozumiem, że teraz kompilacja polega na wzięciu 80 % starych rzeczy, dołożeniu 20 % i wydaniu nowej?
FoxBlade napisał/a:
Może i Polacy są biedni i niedoceniani na świecie, ale nigdy nie będe żałował, że urodziłem sie w Polsce! Mamy najlepsze kobiety na świecie i tylko rząd do wymiany ^^
Człowiek zawsze będzie narzekał i myślał że mogło być lepiej. A czemu nie pomyślisz że mogło być gorzej i urodziłeś się jako czarnuch w somali? Już sam fakt że jako czarnuch...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów