jak w tytule
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
jak w tytule
Może i Polacy są biedni i niedoceniani na świecie, ale nigdy nie będe żałował, że urodziłem sie w Polsce! Mamy najlepsze kobiety na świecie i tylko rząd do wymiany ^^
@up
Racja. Niestety to TYLKO rząd to AŻ. Praktycznie niewykonalne działanie.
Racja. Niestety to TYLKO rząd to AŻ. Praktycznie niewykonalne działanie.
FoxBlade napisał/a:
Może i Polacy są biedni i niedoceniani na świecie, ale nigdy nie będe żałował, że urodziłem sie w Polsce! Mamy najlepsze kobiety na świecie i tylko rząd do wymiany ^^
Widocznie jeszcze nie dotarło do ciebie w jakim kraju żyjesz.
ja kocham za to, że wacha prawie po 6zł! kurwa ich w dupe zajebana mać
Kto myślał, że będzie pisało "za co kurwa" ?
A ja wole być Polakiem, niż spasionym Amerykańcem, spokojnym o siebie Niemcem czy Bogatym Skandynawem.
Kurwa mać.
Kurwa mać.
13?!?! Pierdole, nie ogladam, bo nie widzialem poprzednich czesci
Emtecc napisał/a:
A ja wole być Polakiem, niż spasionym Amerykańcem, spokojnym o siebie Niemcem czy Bogatym Skandynawem.
Kurwa mać.
Niby tak, ale czasem wolałabym być "bogatym Skandynawem" żeby nie martwić się czy dzisiaj zapłacić rachunki a jutro nie mieć nic na obiad, albo czy zdążę zapisać się do kardiologa zanim mi serce rozwali.
Narzekacie Na Polske a pojedzcie na Ukraine byłem w 2012 tam raz i ku/wa nigdy wiecej !!!!!
Przy tym co widziałem To Polska to Kraj Mlekiem i Miodem Płynacy
Wszystko się sypie Smród dzieci porzucone lataja po smietnikach przy nowych samochodach merolach itp stare wołgi Wielu Ukraincow mysli ze Polska to bardzo bogaty dla nich kraj i chce tu mieszkac .Dodam że niektore Produkty kosztuja tam wiecej niz w Pl Szczególnie Mięso.Cieszę się żę urodzilem się w PL bo zawsze mogłem tam i dopiero poczułbym co to bieda !!!
Przy tym co widziałem To Polska to Kraj Mlekiem i Miodem Płynacy
Wszystko się sypie Smród dzieci porzucone lataja po smietnikach przy nowych samochodach merolach itp stare wołgi Wielu Ukraincow mysli ze Polska to bardzo bogaty dla nich kraj i chce tu mieszkac .Dodam że niektore Produkty kosztuja tam wiecej niz w Pl Szczególnie Mięso.Cieszę się żę urodzilem się w PL bo zawsze mogłem tam i dopiero poczułbym co to bieda !!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów