📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Policja od razu wymierzyła jej karę za nieprawidłowe przechodzenie przez jezdnię...
Huj z banderówą...
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Huj z banderówą...
ja to jestem ciekaw ilu z Was ma rodzinę w Przemyślu czy Zamościu i biorąc pod uwagę historyczne wypady kozackie na tamte tereny zaryzykowało by wciśnięcie guzika eliminującego każdego z ukraińskimi genami?
nowynick napisał/a:
ja to jestem ciekaw ilu z Was ma rodzinę w Przemyślu czy Zamościu i biorąc pod uwagę historyczne wypady kozackie na tamte tereny zaryzykowało by wciśnięcie guzika eliminującego każdego z ukraińskimi genami?
A huj. Warto będzie
nowynick napisał/a:
Dawaj tego guzika.
Babsztyl utrudnił czynności służbowe Policji. Już ciarka z marczakiem potrafili by to wytłumaczyć.
Jakby nie gadała przez komórkę oraz dla pewności nie stanęła - to mógłby nie trafić.
Z prawnego punktu widzenia, wina kierowcy pojazdu uprzywilejowanego.
Do tego prowadzą planowane zmiany w prawie. Przecież ta babka powinna siedzieć w psychiatryku.
Co to jest w mentalności ludzi żeby biec przez pasy ?
Do przedszkola nie chodzili ?
Do przedszkola nie chodzili ?
nano50 napisał/a:
Do tego prowadzą planowane zmiany w prawie. Przecież ta babka powinna siedzieć w psychiatryku.
Co Ty kurwa pierdolisz??????
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Co Ty kurwa pierdolisz??????
To pierdolę, że przepierdalanie przez pasy bez patrzenia i z telefonem powinno być karane mandatami po 5 koła, to by wypadków nagle nie było. Strach jeździć po mieście, gdzie Ci każdy wymusza pierwszeństwo wpierdalając się dosłownie pod koła, a policja mimo wyraźnego łamania prawa ma to w dupie.
Potem mamy takie perełki jak tu, gdzie kobita widzi pojazd z sygnałami dźwiękowymi i świetlnymi, a i tak pędzi jak łania centralnie pod maskę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów