Na boso miałby większe szanse.
Na boso miałby większe szanse.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakim trzeba być debilem zeby wiedzieć, że ucieka się przed śmiercią, a po wywrotce zachowuje jak 6letnie dziecko, mając nadzieje na nieuniknione... Choćbym noge złamał to na jednej bym skakał na tyle ile mam sił. Tzn, tak mi się wydaje...
no chyba że kręgosłup dostał tak to widać jak upada asfaltują chodniki co w tym dziwnego
Jakim trzeba być debilem zeby wiedzieć, że ucieka się przed śmiercią, a po wywrotce zachowuje jak 6letnie dziecko, mając nadzieje na nieuniknione... Choćbym noge złamał to na jednej bym skakał na tyle ile mam sił. Tzn, tak mi się wydaje...
Jakim trzeba być debilem żeby nie zauważyć, że dostał w plecy i przeszło mu aż na wylot z prawej strony klatki piersiowej?
można zaryzykować stwierdzenie, że to klapki go zabiły
On już biegł z kulką w torsie (plama z przodu), prawdopodobnie już tracił przytomność.
Tak może powiedzieć tylko osoba, która nigdy w życiu nie uprawiała żadnego sportu. Gdy ciało odmawia posłuszeństwa, to nie ma, że "jeszcze kurwa trochę"...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów