Na boso miałby większe szanse.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Na boso miałby większe szanse.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakim trzeba być debilem zeby wiedzieć, że ucieka się przed śmiercią, a po wywrotce zachowuje jak 6letnie dziecko, mając nadzieje na nieuniknione... Choćbym noge złamał to na jednej bym skakał na tyle ile mam sił. Tzn, tak mi się wydaje...
Morderca też w klapkach i nie narzeka ... nawet znak stop go nie zatrzymał.
Kryzys jakiś czy co, tylko jedna kula zamiast całego magazynka, jak to tam mają w zwyczaju?
nic przez klapki, dostał w plegary przecież i dlatego poszedł się jebać
Jestam kompletną rasistką co do czarnoskurego humanitarnie uśpić. Przyszłosc Azia
potwor_z_gowna napisał/a:
Jestam kompletną rasistką co do czarnoskurego humanitarnie uśpić. Przyszłosc Azia
Ortografii też pewnie nienawidzisz. I języka polskiego. I k u rwa pisać z sensem też pewnie nie.
Człowiek uzbroi się , pomodli a klapki spadną i itak po zabawie ...
Wszystko przez to że miał klapki darmowe. Natomiast gdyby zakupił klapki w wersji premium by się udało bo one dają +10 do szybkości biegu
co to za muza
killua napisał/a:
Ortografii też pewnie nienawidzisz. I języka polskiego. I k u rwa pisać z sensem też pewnie nie.
Człowiek uzbroi się , pomodli a klapki spadną i itak po zabawie ...[/quo
cweliku, jestem saszcycona twym moralem ..
pobawimy sie paluszkami.? bedze znakomici uwiez
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów