...zawsze wiedziałem że nie idzie tak po prostu spierdolić auta, musiała być ku temu jakaś inspiracja...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Toż to australokurwapitek!
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Wydało się. Twórcy auta jednak nie inspirowali się delfinem..
Na gównom strone poproszem.
śmiejecie się, śmiejcie. Lepiej jechać autobusem w ścisku i spoconymi ludźmi, czy Multiplą z klimatyzacją ? Lepiej jechać starym kadettem złożonym z 3 innych, czy w miarę nową, bezpieczniejszą Multiplą ? Sam nie jeżdżę Fiatem, ale przeraża mnie pomału poziom komentarzy na Sadolku... . aha, i ciekaw jestem, jakie pierwsze auto kupicie sobie za zarobione pieniądze, nie zapomnijcie "zagazować"
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Multipla nie jest aż taka zła, przestronna i funkcjonalna, a że paskudna...
śmiejecie się, śmiejcie. Lepiej jechać autobusem w ścisku i spoconymi ludźmi, czy Multiplą z klimatyzacją ? Lepiej jechać starym kadettem złożonym z 3 innych, czy w miarę nową, bezpieczniejszą Multiplą ? Sam nie jeżdżę Fiatem, ale przeraża mnie pomału poziom komentarzy na Sadolku... . aha, i ciekaw jestem, jakie pierwsze auto kupicie sobie za zarobione pieniądze, nie zapomnijcie "zagazować"
Haha, ktoś tu jeździ multiplą
nie jeździsz? to co, paladyn obrońca?
[quote="Mercury001" aha, i ciekaw jestem, jakie pierwsze auto kupicie sobie za zarobione pieniądze, nie zapomnijcie "zagazować"
Na pewno nie będzie to multipla, więc o chuj ci chodzi?
Na pewno nie będzie to multipla, więc o chuj ci chodzi?
Ja się przesiadłem z golfa trójki do mazdy 323f z klimą, która jest tańsza szybsza ładniejsza i wygodniejsza od Twojej multipli, której bym nie wziął nawet jakby mi dopłacali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów