📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
baba nie pierdol tylko do kościuła księdzu posadzke szorować na kolanach
gwarant, że ksiądz i bóg to jej życie i na tace rzuca w stówki.
gwarant, że ksiądz i bóg to jej życie i na tace rzuca w stówki.
Chyba już średnią życia kobiet w Polsce przeżyła, więc może spokojnie złożyć się do grobu.
Czacha na koszulce zobowiązuję
Ja już szykuję bunkier , bo będzie wpierdol .
Z filmu nie wiadomo o co poszło więc po chuj obrażacie tę babkę? Dla starszych osób należy się szacunek, kretyni z gimnazjum.
Tak jak Garbatyx powiedzial.
W sprawie dla reportera nigdy nie wiadomo o co biega. Ten program to jak gra detektywistyczna. Trzeba dobrze słuchać, aby wyłapać coś miedzy wierszami, dobrze rozejrzeć się po miejscu gdzie nagrywają i przyjrzeć się ludziom.
W sprawie dla reportera nigdy nie wiadomo o co biega. Ten program to jak gra detektywistyczna. Trzeba dobrze słuchać, aby wyłapać coś miedzy wierszami, dobrze rozejrzeć się po miejscu gdzie nagrywają i przyjrzeć się ludziom.
@Garbatyx
Na szacunek trzeba sobie zasłużyć. Sam fakt dożycia sędziwego wieku nie nobilituje nikogo do konieczności okazywania szacunku.
Na szacunek trzeba sobie zasłużyć. Sam fakt dożycia sędziwego wieku nie nobilituje nikogo do konieczności okazywania szacunku.
taaa filkim wyciety z kontekstu, trzeba bylo ogladnac cala sprawa dla reportera.
Kije wam w dupy za brak szacunku dla starszej kobiety ktora mimo posuniecia wiekiem ma trzezwe spojrzenie na nieuczciwosc spoleczna i zwykle skurwysynstwo wobec chorych umyslowo ludzi
a to jak mowi, ze zaciąąąga, strzela miny i sie wkurwia - oceniacie ja po tym wykrzykujac: cpunka, dewotka, do grobu!...
pojeby...
Kije wam w dupy za brak szacunku dla starszej kobiety ktora mimo posuniecia wiekiem ma trzezwe spojrzenie na nieuczciwosc spoleczna i zwykle skurwysynstwo wobec chorych umyslowo ludzi
a to jak mowi, ze zaciąąąga, strzela miny i sie wkurwia - oceniacie ja po tym wykrzykujac: cpunka, dewotka, do grobu!...
pojeby...
Baba dobrze drze mordę! Jakaś afera to już hieny jadą program robić, ale żeby ogarnąć i pomóc bez kamer i bez show to nie uświadczysz. Jeszcze ta Jaworowicz, jak zaczyna się babce tam wymądrzać tak jak robi to "lewitując" na krzesełku w studiu to ja się nie dziwie, że nerwy babce puszczają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów