📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
kontownik napisał/a:
to nie gif tylko był cały film ale nie pamietam nazwy
Ultimate Muscle Roller Legend
W takich przypadkach jak ten, człowiek ma nieodparte wrażenie, że w tworzeniu tego maczali paluchy japońce.
No cały filmik lepiej zjebany
Sądząc po tym uśmiechniętym słońcu, to jakiś spin-off Teletubisiów.
Może to wydawać się dziwne ale czy to co widziałem działo się naprawdę? Facet jadacy na motorze który wygląda jak człowiek goni gościa uciekającego walcem który potem transformuje się w coś co jeździ na rolkach by zostać rozjebanym przez promień światła wychodzący z twarzy która znajduję się na miejscu kutasa?
To jest kurwa dzieło szatana jakieś ;x
To jest kurwa dzieło szatana jakieś ;x
@UP
zapomniałeś o strzelaniu z twarzy na miejscu kutasa, jazdą walcem 120 km/h i driftem tym walcem
zapomniałeś o strzelaniu z twarzy na miejscu kutasa, jazdą walcem 120 km/h i driftem tym walcem
Ludzie, przecież ten film kręcili moi sąsiedzi, którzy wprowadzili się kilka miesięcy temu.
bo czuję się jak Bóg
który przez sześć dni budował
świat i powstał wielki chaos
Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało
Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało
hahahaha ^^ ojebałem się w gacie aż po same plecy ^^ piwo jak nic za ten przechuj ^^
gejowski motor transformers goni lesbijską walcarkę. kurwa sadystyczne na maxa ^^ i jeszcze ta nuta w tle ^^ i dziecko zamiast fiuta xD ufff... kurwa więcej takiego badziewia dawajcie tutaj ^^ idę oglądać jeszcze raz
[ Komentarz dodany przez: ~: 2011-05-08, 14:21 ]
Ojej, znów iks de.
gejowski motor transformers goni lesbijską walcarkę. kurwa sadystyczne na maxa ^^ i jeszcze ta nuta w tle ^^ i dziecko zamiast fiuta xD ufff... kurwa więcej takiego badziewia dawajcie tutaj ^^ idę oglądać jeszcze raz
[ Komentarz dodany przez: ~: 2011-05-08, 14:21 ]
Ojej, znów iks de.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów