18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Wtf spree
RastaSoldat • 2011-08-07, 15:34

combo breaker wtf w wykonaniu Jaya

Jak masz gadać głupoty to lepiej nic nie mów.
Zgłoś
Kyubie 2011-08-09, 4:56
Jay to jest mój ulubiony aktor xd zajebiście wygląda i gra (aktorstwo) film nosi tytuł "Dogma" Gorąco polecam, jest to końcówka filmu ale we wcześniejszych scenach Jay daje również popalić
Zgłoś
KurwaRomantyk 2011-08-09, 7:15 1
Nie no, ten uśmiech Boga genialny
Zgłoś
Everizon 2011-08-09, 9:59 1
Azizi1926 napisał/a:

Jak już nadejdzie ten czas, kiedy w Europie zapanuje kalifat, to Ty się będziesz modlił o powrót chrześcijaństwa.... (ciach) Zabij się, BŁAGAM !

No właśnie zapisałeś się swoją całą wypowiedzią do "tych" katoli własnie o których piszę.
Co za debil w ogóle może przypuszczać że jak nie chrześcijaństwo to islam !? Trzeba być nieskończonym głupkiem by widzieć TYLKO religie. Jak nie jedna to druga ! A ja w swoim poście nie napomknąłem nawet jednym zdaniem że islam mógłby być lepszy tu niż katole ! Przecież obie (w zasadzie wszystkie) religie to choroba psychiczna, paranoidalne wyobrażenia o czymś co nie istnieje. Świat nigdy nie będzie "normalny" dopóki tacy jak ty po nim chodzą ! Według twoich słów chrześcijaństwo jest lepsze ze względu na strach przed islamizmem ! Normalnie nie wierzę że zaglądają tu tak ograniczeni ludzie...

ps. "twoich", "tobie", "ci" z małej litery to nie przypadek jakoś tak, po swoich wypowiedziach, nisko upadłeś w moich uczach...

"Niebo nie jest miejscem,
nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach
Zgłoś
Ardaniel 2011-08-09, 11:24
a to nie jest ten synek z X Factor ?
Zgłoś
Chorusek 2011-08-09, 16:29
O kurwa, Snape!
Zgłoś
RastaSoldat 2011-08-09, 20:42
Te to nie jest temat służący dyskusjom teologicznym paszoł won, w klopie sobie owy temat załóżcie!
odnośnie podziękowań za wstawkę lajtowo dzielimy się wspaniałymi rzeczami

Zgłoś
Everizon 2011-08-09, 21:29
yyy, przepraszam ? więc jakim dyskusjom ma służyć ten temat w którym "nagłówkowy" fragment filmu dotyczy boga, wiary, itp ?

nie także jest czasem.
-Mewa- Richard Bach
Zgłoś
zonk1234 2011-08-09, 21:44
Everizon przyznaj się jesteś żydem ;]
Zgłoś
Everizon 2011-08-09, 21:50
@up przyznaję się. Nie jestem. Czy mój opis avatara nie jest wystarczająco jasny ? "wojujący ateista" możesz zrozumieć jako: wszystkie religie są jebnięte a wszyscy wyznawcy są psychicznie chorzy. Niestety nieuleczalnie...

nie także jest czasem.
-Mewa- Richard Bach
Zgłoś
RastaSoldat 2011-08-15, 0:53
Everizon napisał/a:

yyy, przepraszam ? więc jakim dyskusjom ma służyć ten temat w którym "nagłówkowy" fragment filmu dotyczy boga, wiary, itp ?

na pewno nie tyczy się pierdolenia o religii, poprzednie wypociny to offtop za którego warna się dostaje więc wybacz ale nie pisz jak offtopujesz, nie wdaje się w dyskusje offtopowe.

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów