18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 50 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
Wtf spree
RastaSoldat • 2011-08-07, 15:34

combo breaker wtf w wykonaniu Jaya

Jak masz gadać głupoty to lepiej nic nie mów.
Zgłoś
jjacekk15 2011-08-07, 16:26
co to jest za film?
Zgłoś
li53cz3k 2011-08-07, 16:29 1
nie wiem, ale gra w nim snape
Zgłoś
drMiood 2011-08-07, 16:37
Film pt. Dogma, panowie. Całkiem niezła polewka z chrześcijaństwa, ale nie obrażająca niczyich uczuć.
Zgłoś
gorgrzes 2011-08-07, 16:54
Dogma to świetny film. Naprawdę warty oglądnięcia. Podobnie zresztą jak inne filmy, które wyreżyserował Kevin Smith.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2011-08-07, 19:24
"łatafak izdisszit" tak go w domu wołają

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
X................8 2011-08-07, 22:34
Film bodajże DOGMA. Taki tam o Bogu kobiecie, Potworze z kału ukrzyzowanych na Golgocie itp. Zacne.
Zgłoś
think666 2011-08-08, 2:58
drMiood napisał/a:

Film pt. Dogma, panowie. Całkiem niezła polewka z chrześcijaństwa, ale nie obrażająca niczyich uczuć.

Oczywiście, że nie obraża. W końcu apostołów naprawdę było 13 (w tym jeden czarny), a bozia była kobietą.

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
Everizon 2011-08-08, 23:30 2
DOGMA ! Zajebisty film ! Jeden z moich najlepszych ! Ta niema panienka w białym to sam bóg wszechmogący, koleś w brązowym obok niej z miną mówiącą: "ojapierdoleznowucoś" to sam "głos boga". Czarny to 13-ty apostoł, spadł z nieba i twierdzi że jezus był czarny. Ten przeklinający to jakiś sługa boży wraz z drugim niemową co go tu nie widać. Obaj służą lasce zwykłej takiej, jednak co jest w prostej linii pra pra (...) pra wnuczka jezusa.
Poza tym w filmie występują zajebiści aniołowie (raczej upadli) demony na rolkach i inne atrakcje.
Film jest totalną parodią a jednak nakazuje swoją treścią dłuugie i dogłębne rozważania natury filozoficznej.
POLECAM KAŻDEMU bo jest zajebisty w chuj !

think666 napisał/a:

Oczywiście, że nie obraża. W końcu apostołów naprawdę było 13 (w tym jeden czarny), a bozia była kobietą.

No właśnie całkiem mnie wkurwia u pojebanych chrześcijanów ale głównie u katoli to widać, że "obrażanie ich uczuć religijnych" to w ogóle jest nawet myślenie inaczej niż te przygłupy.
W polsce według nich to jest tak: jak pierdolisz bzdury bez pokrycia jak oni to jest to: "wolność słowa". Ale jak sam próbujesz pomyśleć a "nie daj boże" jeszcze swoim zachowaniem lub słowem pokazujesz cokolwiek innego niż sobą prezentują to już jest "obrażanie uczuć". Faszyści inaczej. Bardzo mocno to widać w środkach masowego przekazu w tv i informacjach, również w necie. Gorsi niż żydzi są i islamiści ekstremalni razem wzięci. Jak bym miał być taki jak oni to bym wniósł do sądu europejskiego o delegalizację tego motłochu bo "obraża moje uczucia oraz inteligencję". AAle wtedy byłbym tak samo zły jak oni ! co nie ? A tak się nie poniżę nigdy !

"Niebo nie jest miejscem,
nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach
Zgłoś
Antylewak_1920 2011-08-08, 23:38
Jestem katolikiem, ale Dogma to moim zdaniem naprawdę świetny film. Może czasami przekraczają w nim granice dobrego smaku (na Sadolu nie obowiązuje), jednak pośmiać się przy nim, a jednocześnie poświęcić kilka myśli wyższym sprawom naprawdę można.

Izrael na niczym się nie zna,
Biada ci, narodzie grzeszny,
ludu obciążony nieprawością,
plemię zbójeckie, dzieci wyrodne!
Iz 1, 3-4
Zgłoś
Azizi1926 2011-08-09, 0:14
Everizon napisał/a:

Gorsi niż żydzi są i islamiści ekstremalni razem wzięci.

Jak już nadejdzie ten czas, kiedy w Europie zapanuje kalifat, to Ty się będziesz modlił o powrót chrześcijaństwa.... chyba, że odpowiada Ci to, że Twoją jedenastoletnią córkę poślubia pedofil Abdul, rozdziewicza, a potem wszystkim gościom weselnym pokazuje zakrwawione prześcieradło. I odpowiada Tobie również, taki stan rzeczy, że za publiczną krytykę największego wyznania w Twoim kraju grozi dekapitacja. Nie wspomnę nawet o publicznym wieszaniu sodomitów, bo to przecież naturalne, prawda? Prawdziwy sadysta z Ciebie, nie ma co... I osobista prośba do Ciebie na koniec : Zabij się, BŁAGAM !
Zgłoś
BylemSieWysrac 2011-08-09, 1:27
Zawsze chcialem pokazać babci ten film

"jeśli wsadzisz komuś palec w dupę , to masz palec w dupie i ktoś ma palec w dupie"
Zgłoś
amaru2137 2011-08-09, 2:01
Snape żyje!!! AAAA! Odstawiam zioło definitywnie.
Zgłoś
triger 2011-08-09, 2:18 1
Azizi1926, Jak ja kocham główny argument katoli - nie podoba się katoland? Będzie islam i żydomasoneria!!!
Tylko po kiego grzyba zastąpić jedno bagno drugim? Nie można istnieć państwo bez przymuszania do wierzenia w bajki dla ćwierćmózgów?
Zgłoś
sebool12 2011-08-09, 2:33
Dzięki sadistic, właśnie dzięki wam dowiedziałem się o tym filmie, obejrzałem go i nie żałuje straconego przy nim czasu
Film naprawdę mega, ale niech obejrzy go jakiś moher to chyba zawału dostanie xd
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów