📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Film pt. Dogma, panowie. Całkiem niezła polewka z chrześcijaństwa, ale nie obrażająca niczyich uczuć.
Dogma to świetny film. Naprawdę warty oglądnięcia. Podobnie zresztą jak inne filmy, które wyreżyserował Kevin Smith.
"łatafak izdisszit" tak go w domu wołają
Film bodajże DOGMA. Taki tam o Bogu kobiecie, Potworze z kału ukrzyzowanych na Golgocie itp. Zacne.
drMiood napisał/a:
Film pt. Dogma, panowie. Całkiem niezła polewka z chrześcijaństwa, ale nie obrażająca niczyich uczuć.
Oczywiście, że nie obraża. W końcu apostołów naprawdę było 13 (w tym jeden czarny), a bozia była kobietą.
DOGMA ! Zajebisty film ! Jeden z moich najlepszych ! Ta niema panienka w białym to sam bóg wszechmogący, koleś w brązowym obok niej z miną mówiącą: "ojapierdoleznowucoś" to sam "głos boga". Czarny to 13-ty apostoł, spadł z nieba i twierdzi że jezus był czarny. Ten przeklinający to jakiś sługa boży wraz z drugim niemową co go tu nie widać. Obaj służą lasce zwykłej takiej, jednak co jest w prostej linii pra pra (...) pra wnuczka jezusa.
Poza tym w filmie występują zajebiści aniołowie (raczej upadli) demony na rolkach i inne atrakcje.
Film jest totalną parodią a jednak nakazuje swoją treścią dłuugie i dogłębne rozważania natury filozoficznej.
POLECAM KAŻDEMU bo jest zajebisty w chuj !
No właśnie całkiem mnie wkurwia u pojebanych chrześcijanów ale głównie u katoli to widać, że "obrażanie ich uczuć religijnych" to w ogóle jest nawet myślenie inaczej niż te przygłupy.
W polsce według nich to jest tak: jak pierdolisz bzdury bez pokrycia jak oni to jest to: "wolność słowa". Ale jak sam próbujesz pomyśleć a "nie daj boże" jeszcze swoim zachowaniem lub słowem pokazujesz cokolwiek innego niż sobą prezentują to już jest "obrażanie uczuć". Faszyści inaczej. Bardzo mocno to widać w środkach masowego przekazu w tv i informacjach, również w necie. Gorsi niż żydzi są i islamiści ekstremalni razem wzięci. Jak bym miał być taki jak oni to bym wniósł do sądu europejskiego o delegalizację tego motłochu bo "obraża moje uczucia oraz inteligencję". AAle wtedy byłbym tak samo zły jak oni ! co nie ? A tak się nie poniżę nigdy !
Poza tym w filmie występują zajebiści aniołowie (raczej upadli) demony na rolkach i inne atrakcje.
Film jest totalną parodią a jednak nakazuje swoją treścią dłuugie i dogłębne rozważania natury filozoficznej.
POLECAM KAŻDEMU bo jest zajebisty w chuj !
think666 napisał/a:
Oczywiście, że nie obraża. W końcu apostołów naprawdę było 13 (w tym jeden czarny), a bozia była kobietą.
No właśnie całkiem mnie wkurwia u pojebanych chrześcijanów ale głównie u katoli to widać, że "obrażanie ich uczuć religijnych" to w ogóle jest nawet myślenie inaczej niż te przygłupy.
W polsce według nich to jest tak: jak pierdolisz bzdury bez pokrycia jak oni to jest to: "wolność słowa". Ale jak sam próbujesz pomyśleć a "nie daj boże" jeszcze swoim zachowaniem lub słowem pokazujesz cokolwiek innego niż sobą prezentują to już jest "obrażanie uczuć". Faszyści inaczej. Bardzo mocno to widać w środkach masowego przekazu w tv i informacjach, również w necie. Gorsi niż żydzi są i islamiści ekstremalni razem wzięci. Jak bym miał być taki jak oni to bym wniósł do sądu europejskiego o delegalizację tego motłochu bo "obraża moje uczucia oraz inteligencję". AAle wtedy byłbym tak samo zły jak oni ! co nie ? A tak się nie poniżę nigdy !
Jestem katolikiem, ale Dogma to moim zdaniem naprawdę świetny film. Może czasami przekraczają w nim granice dobrego smaku (na Sadolu nie obowiązuje), jednak pośmiać się przy nim, a jednocześnie poświęcić kilka myśli wyższym sprawom naprawdę można.
Everizon napisał/a:
Gorsi niż żydzi są i islamiści ekstremalni razem wzięci.
Jak już nadejdzie ten czas, kiedy w Europie zapanuje kalifat, to Ty się będziesz modlił o powrót chrześcijaństwa.... chyba, że odpowiada Ci to, że Twoją jedenastoletnią córkę poślubia pedofil Abdul, rozdziewicza, a potem wszystkim gościom weselnym pokazuje zakrwawione prześcieradło. I odpowiada Tobie również, taki stan rzeczy, że za publiczną krytykę największego wyznania w Twoim kraju grozi dekapitacja. Nie wspomnę nawet o publicznym wieszaniu sodomitów, bo to przecież naturalne, prawda? Prawdziwy sadysta z Ciebie, nie ma co... I osobista prośba do Ciebie na koniec : Zabij się, BŁAGAM !
Zawsze chcialem pokazać babci ten film
Azizi1926, Jak ja kocham główny argument katoli - nie podoba się katoland? Będzie islam i żydomasoneria!!!
Tylko po kiego grzyba zastąpić jedno bagno drugim? Nie można istnieć państwo bez przymuszania do wierzenia w bajki dla ćwierćmózgów?
Tylko po kiego grzyba zastąpić jedno bagno drugim? Nie można istnieć państwo bez przymuszania do wierzenia w bajki dla ćwierćmózgów?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów