📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
toś kurwa pod ruskim kamieniem żył jak dla ciebie transy to nowomoda ahahah
Biedne ofiary nowoczesności nie rozumieją że cycki się pokazuje jak je się kurwa MA!!!! Zrzygałem się. Klawiatura się klei i śmierdzi...a i tak nie odrzuca mnie tak jak te jebane zwierzęta.
Kiedyś zjebów trzeba było szukać i diagnozować, dzisiaj sami się zgłaszają i jeszcze płacą, żeby udowodnić, że są zjebani.
To jeden ze sposobów przekonania ludzi że spierdolenie umysłowe jest normalne. Nie jest. Najczęściej to efekt traumy w dzieciństwie, brak akceptacji własnej osoby i na siłę jej zmiana, a potem nachalne obnoszenie się z tym i próba wymuszenia od innych akceptacji dewiacji wbrew ich woli. Jeszcze mastektomię potrafię zrozumieć, chociaż obecnie prawie zawsze stosuje się protezy żeby nie było widać ani czuć różnicy to celowego okaleczania , a przede wszystkim wmówienia innym że to ok - NIGDY
Proste jeśli zobaczycie kiedyś faceta z takimi bliznami to znaczy że prawdopodobnie ma jeszcze pizdę i można to ruchać po bożemu bez babrania się w kale, albo lepiej wcale
Jest to bardzo skuteczna metoda sterylizacji ludzi którzy są słabi psychicznie. Na stan obecny 20% nastolatek w wieku licealnym w USA chce sobie obciąć cycki
Wszyscy z filmiku lącznie z lektorką w kaftan i do psychiatryka, jebanie prądem i testowanie nowych leków.
Cycki odjebane ale sadło wylewające sie ze spodni to już nie przeszkadza.
Nie no kurwa, nie macie czegoś mniej drastycznego? No nie wiem, jakieś zmasakrowane dzieci czy zoonekropedofilia? Jadłem niedawno...
Co to tu robi? To jest kurwa na harda do najgłębszej dziury dewiacji seksualnych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów