📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież google to razem z youtube i facebook'iem największe lewackie machiny do rozsiewania tej ich popierdolonej propagandy
aż sprawdziłem i to prawda. Ale nie taki jednak google zły, bo dał w pierwszej dziesiątce białą parę
a jak się wpisze black couple to same węgliczki wychodzą przypadek? No nie sądzę!
Wpiszcie "white scientist" już tyle czarnych gęb nie wyskakuje ciekawe czemu :coffe:
Polecam duckduckgo, jakaś alternatywa by nie sponsorować google.
A oto przykład dyskryminacji na tle rasowym, który nie dawno znalazłem (białych nie ma, czarni są - jak by było odwrotnie to...):
Takie są efekty nierozumienia działania wyszukiwarek internetowych. Google szuka dwie frazy "white" i "couple", a następnie znajduje te zdjęcia, które są najpopularniejsze. W tym wypadku opisane np. tytułem "Black And White Couple". Akceptuje zatem z tytułu słowo "Black". Polecam zamiast tego wpisać np.: "white couple" -black
Samo windowanie na górę zdjęć par czarno-białych świadczy wyłącznie o naszym zainteresowaniu tym ewenementem. Czyli właściwie nawet przez sam fakt publikowania takich rzeczy, jak tutaj, podbijacie pozycję zdjęć przedstawiających pary różnorasowe. W tym momencie 4 i 6 zdjęcie w google (oba widnieją w tym temacie) pochodzi z Reddita. Jeśli nazwałeś temat "white couple" i wwaliłeś do niego masę zdjęć kobiet z czarnym, to nie ma się czemu dziwić, że takie wyniki pojawiają się w wyszukiwarkach.
Sami tworzycie lewactwo, mówiąc o nim w necie.
Mogę dodać jedynie to, że ludzie zazwyczaj interesują się rzeczami odbiegającymi od normy lub dziwnymi. Kto i po co miałby szukać lub pisać o białej parze skoro są wszędzie dookoła? Tak więc sam fakt pojawiania się tego typu zdjęć świadczy raczej przeciwko słuszności ideologii lewicowej. Cokolwiek słowo "słuszność" miałoby tutaj oznaczać
Poza tym, na chuj Google miałoby robić takie rzeczy? Ludzie są ślepi, będą myśleć, że zdjęcie przedstawia białą parę, gdy widzą na nich czarnego? Jest jednostka do zadań specjalnych, która siedzi i selekcjonuje wyniki, by podawały wizję zgodną z ich prawda? Nie róbcie jaj. Na Polskę chyba nie starczyło kasy od żydów, bo "biała para" zwraca zdjęcia butów, kotów, gołąbków i kaczyńskiego z żoną
Samo windowanie na górę zdjęć par czarno-białych świadczy wyłącznie o naszym zainteresowaniu tym ewenementem. Czyli właściwie nawet przez sam fakt publikowania takich rzeczy, jak tutaj, podbijacie pozycję zdjęć przedstawiających pary różnorasowe. W tym momencie 4 i 6 zdjęcie w google (oba widnieją w tym temacie) pochodzi z Reddita. Jeśli nazwałeś temat "white couple" i wwaliłeś do niego masę zdjęć kobiet z czarnym, to nie ma się czemu dziwić, że takie wyniki pojawiają się w wyszukiwarkach.
Sami tworzycie lewactwo, mówiąc o nim w necie.
Mogę dodać jedynie to, że ludzie zazwyczaj interesują się rzeczami odbiegającymi od normy lub dziwnymi. Kto i po co miałby szukać lub pisać o białej parze skoro są wszędzie dookoła? Tak więc sam fakt pojawiania się tego typu zdjęć świadczy raczej przeciwko słuszności ideologii lewicowej. Cokolwiek słowo "słuszność" miałoby tutaj oznaczać
Poza tym, na chuj Google miałoby robić takie rzeczy? Ludzie są ślepi, będą myśleć, że zdjęcie przedstawia białą parę, gdy widzą na nich czarnego? Jest jednostka do zadań specjalnych, która siedzi i selekcjonuje wyniki, by podawały wizję zgodną z ich prawda? Nie róbcie jaj. Na Polskę chyba nie starczyło kasy od żydów, bo "biała para" zwraca zdjęcia butów, kotów, gołąbków i kaczyńskiego z żoną
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów