Pierwszy temat także jechać jak po BongManie
Pierwszy temat także jechać jak po BongManie
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@hogg Jak wyjdziesz z gimnazjum i zaczniesz pracować, to dowiesz się, kto cie rucha, a nie siedzisz na utrzymaniu rodziców
Nie trafiłeś. Do gimnazjów to chodzili gówniarze twojego pokroju. Za moich czasów nie było gimnazjów. Pewnie to właśnie w gimnazjach wychowują takich z dwoma lewymi rękami co tylko stękać potrafią na życie w Polsce, bo są zbyt tępi by dać sobie tu radę.
Wyjedź albo stękaj jak tu ciężko i licz na to, że jakiś inny premier odmieni twoje życie. Zasiłek już pobrałeś?
(Mieszkam w danii,klawiatura.
Nie wiesz, bo to Ciebie człowieczku nie stać, żeby taki dom wybudować, wolisz płacić daninę za pomieszkiwanie w pokoju wielkości pudełka po butach. Sam mieszkam na wsi, i podejrzewam, że mój garaż ma większą powierzchnię niż Twoje zapyziałe mieszkanko w bloku w którym się gnieciesz.
Więc daruj sobie, bo niewolnicy to właśnie w blokach mieszkają, jak kury w klatkach. Wolni ludzie potrzebują przestrzeni
Na wsi bieda ? Chłopaku to, że Twoja rodzina mieszka w starej stodole wcale nie znaczy, że na wsi mieszkają biedacy. Jak myślisz ile kosztuje wybudowanie domu, wraz z wyposażeniem, do tego garaż, ogród + ewentualnie jakieś małe poletko żeby nie wpierdalać wszystkiego co dadzą z marketu jak świnie z chlewa ?
Nie wiesz, bo to Ciebie człowieczku nie stać, żeby taki dom wybudować, wolisz płacić daninę za pomieszkiwanie w pokoju wielkości pudełka po butach. Sam mieszkam na wsi, i podejrzewam, że mój garaż ma większą powierzchnię niż Twoje zapyziałe mieszkanko w bloku w którym się gnieciesz.
Więc daruj sobie, bo niewolnicy to właśnie w blokach mieszkają, jak kury w klatkach. Wolni ludzie potrzebują przestrzeni
Więc się ciesz, że tak Ci się życie ułożyło, pewnie matka z ojcem muszą zapierdzielać po 12-14 h dziennie na taką gospodarę, żeby ich pierdolnięty synek mógł siedzieć na dupie i pisać zjebane komentarze na sadolu oraz chwalić się co to nie on. Wyobraź sobie że w moim powiecie jest 30% bezrobocia, więc wychodzi na to, że co trzeci mieszkaniec nie ma pracy. Ale co ja tam wiem.. przecież gimbus z bogatymi starymi ma rację
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów