18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 44 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Wujek sadol
eroticparty • 2014-01-20, 22:16
Jako, że moja rodzinka ma specyficzne poczucie humoru pragnę Wam przedstawić akcję która miała miejsce jakieś 2 lata temu u mojej babci na wsi. Wiadomo typowa polska wieś, pieniądzem tam nie pachnie, bo żyjemy w kraju gdzie rudy r*cha wszystkich równo, a emeryturka cienka. Drzwi wejściowe do domu w opłakanym stanie, nieszczelne. Po uzyskaniu odpowiedniej kwoty pieniężnej babcia postanowiła wymienić drzwi. Cała akcja przebiegła sprawnie, drzwi są na miejscu, działają bez zarzutów. Obserwując wujka przez dłuższą chwilę zadawałem sobie pytanie co on robi. Otworzył drzwi na oścież i zaczął mierzyć na oko odległość pomiędzy futrynami. Kiedy zapytałem co on właściwie robi odpowiedział: "Patrzę czy trumna z babką przejdzie"

Pierwszy temat także jechać jak po BongManie
Zgłoś
szoszana 2014-01-21, 9:46 1
@dupa222 i autor tematu, to jest sadistic i tutaj sie nie cenzuruje przeklenstw. I chuj.
Zgłoś
Wyluzuj 2014-01-21, 12:00
Poznaj swojego wujka.
Zgłoś
hogg 2014-01-21, 22:38
toms2m napisał/a:

@hogg Jak wyjdziesz z gimnazjum i zaczniesz pracować, to dowiesz się, kto cie rucha, a nie siedzisz na utrzymaniu rodziców

Nie trafiłeś. Do gimnazjów to chodzili gówniarze twojego pokroju. Za moich czasów nie było gimnazjów. Pewnie to właśnie w gimnazjach wychowują takich z dwoma lewymi rękami co tylko stękać potrafią na życie w Polsce, bo są zbyt tępi by dać sobie tu radę.

Wyjedź albo stękaj jak tu ciężko i licz na to, że jakiś inny premier odmieni twoje życie. Zasiłek już pobrałeś?

Stay back 100 meters or you will be shot
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Zgłoś
MiczilZ 2014-01-22, 12:20
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
SkoQ 2014-01-29, 12:49
Na wsi bieda ? Chłopaku to, że Twoja rodzina mieszka w starej stodole wcale nie znaczy, że na wsi mieszkają biedacy. Jak myślisz ile kosztuje wybudowanie domu, wraz z wyposażeniem, do tego garaż, ogród + ewentualnie jakieś małe poletko żeby nie wpierdalać wszystkiego co dadzą z marketu jak świnie z chlewa ?

Nie wiesz, bo to Ciebie człowieczku nie stać, żeby taki dom wybudować, wolisz płacić daninę za pomieszkiwanie w pokoju wielkości pudełka po butach. Sam mieszkam na wsi, i podejrzewam, że mój garaż ma większą powierzchnię niż Twoje zapyziałe mieszkanko w bloku w którym się gnieciesz.

Więc daruj sobie, bo niewolnicy to właśnie w blokach mieszkają, jak kury w klatkach. Wolni ludzie potrzebują przestrzeni

Jestem windykatorem, i lubię swoją pracę. Serio.
Zgłoś
eroticparty 2014-01-31, 15:49
SkoQ napisał/a:

Na wsi bieda ? Chłopaku to, że Twoja rodzina mieszka w starej stodole wcale nie znaczy, że na wsi mieszkają biedacy. Jak myślisz ile kosztuje wybudowanie domu, wraz z wyposażeniem, do tego garaż, ogród + ewentualnie jakieś małe poletko żeby nie wpierdalać wszystkiego co dadzą z marketu jak świnie z chlewa ?

Nie wiesz, bo to Ciebie człowieczku nie stać, żeby taki dom wybudować, wolisz płacić daninę za pomieszkiwanie w pokoju wielkości pudełka po butach. Sam mieszkam na wsi, i podejrzewam, że mój garaż ma większą powierzchnię niż Twoje zapyziałe mieszkanko w bloku w którym się gnieciesz.

Więc daruj sobie, bo niewolnicy to właśnie w blokach mieszkają, jak kury w klatkach. Wolni ludzie potrzebują przestrzeni

Więc się ciesz, że tak Ci się życie ułożyło, pewnie matka z ojcem muszą zapierdzielać po 12-14 h dziennie na taką gospodarę, żeby ich pierdolnięty synek mógł siedzieć na dupie i pisać zjebane komentarze na sadolu oraz chwalić się co to nie on. Wyobraź sobie że w moim powiecie jest 30% bezrobocia, więc wychodzi na to, że co trzeci mieszkaniec nie ma pracy. Ale co ja tam wiem.. przecież gimbus z bogatymi starymi ma rację
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów