Wrzucał Wam filmik gościa, który moim zdaniem jest jednym z lepszych na naszym podwórku. Polecam dać pełny ekran i najwyższą jakość, bo fajne miny strzela
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Babka na końcu jakby jej zapłon odcieli
Mój boże.. serio kogoś bawią ci żałośni 'komicy'? Ostatnio jakis wysyp tego syfu i co jeden to lepszy. Serio, bardziej rozbawił mnie śmiech tej kobiety niż 'gwiazda' wieczoru.
może jeszcze mamy przez lornetki oglądać
@tomek7lol - moze on po prostu nie rechocze jak prosie za kazdym razem, gdy uslyszy "kurwa" albo "chuj" jak ty?
Edzio0, same w sobie wulgaryzmy nie są śmieszne, chyba, że ktoś nimi podkreśla emocje, co moim zdaniem Rafałowi jak i Lotkowi fajnie wychodzi. Zgadzam się, że w Polsce kabarety jak i standup jest na słabym poziomie ale jak się trafi gość, któremu to całkiem fajnie wychodzi, to i tak gówno, bo polskie. Dla mnie to wyraz cebulactwa.
Jeśli nie śmieszy Was np taki monolog, który jest jednym z lepszych, to albo jesteście już tak zgorzkniałymi skurwysynami, którzy mają słabą robotę i starą, która ma cycki do kolan, albo udajecie cwaniaków i powtarzacie wciąż te same formułki, a boki zrywacie jak Karol opowiada żart w familiadzie. O gustach się nie dyskutuje, nie miałem też zamiaru nikogo obrazić.
Jeśli nie śmieszy Was np taki monolog, który jest jednym z lepszych, to albo jesteście już tak zgorzkniałymi skurwysynami, którzy mają słabą robotę i starą, która ma cycki do kolan, albo udajecie cwaniaków i powtarzacie wciąż te same formułki, a boki zrywacie jak Karol opowiada żart w familiadzie. O gustach się nie dyskutuje, nie miałem też zamiaru nikogo obrazić.
motci napisał/a:
Mój boże.. serio kogoś bawią ci żałośni 'komicy'? Ostatnio jakis wysyp tego syfu i co jeden to lepszy. Serio, bardziej rozbawił mnie śmiech tej kobiety niż 'gwiazda' wieczoru.
Czyzby wujek Stefan?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów