Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Wujek Stefan
tomek7lol • 2016-02-14, 11:42
Wrzucał Wam filmik gościa, który moim zdaniem jest jednym z lepszych na naszym podwórku. Polecam dać pełny ekran i najwyższą jakość, bo fajne miny strzela

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sinus 2016-02-14, 12:00 13
Jako jeden z nielicznych daje radę. Jest w nim jakaś tam przyszłość.

Śmiech na końcu wygrał.
Zgłoś
A................R 2016-02-14, 12:39 53
Babka na końcu jakby jej zapłon odcieli
Zgłoś
motci 2016-02-14, 12:42 4
Mój boże.. serio kogoś bawią ci żałośni 'komicy'? Ostatnio jakis wysyp tego syfu i co jeden to lepszy. Serio, bardziej rozbawił mnie śmiech tej kobiety niż 'gwiazda' wieczoru.
Zgłoś
tomek7lol 2016-02-14, 12:51 42
up Ale musisz być ponurym skurwysynem...
Zgłoś
KolekcjonerDobrego 2016-02-14, 13:01
może jeszcze mamy przez lornetki oglądać
Zgłoś
Pietia82 2016-02-14, 14:45 4
Kurwa, polski standup powinien być zakazany...
Zgłoś
corpo_kills_me 2016-02-14, 17:41 6
Zgłoś
Krosi 2016-02-14, 17:47 10
@motci

Pewnie mieszkasz w bloku na 30m2 ?
Zgłoś
Toolpa 2016-02-14, 17:53 1
Zdelegalizować polski stand- up!
Zgłoś
Edzio0 2016-02-14, 18:07 2
@tomek7lol - moze on po prostu nie rechocze jak prosie za kazdym razem, gdy uslyszy "kurwa" albo "chuj" jak ty?
Zgłoś
Pszszemek 2016-02-14, 18:20
A zaśmiałem się parę razy 7/10
Zgłoś
tomek7lol 2016-02-14, 18:23 6
Edzio0, same w sobie wulgaryzmy nie są śmieszne, chyba, że ktoś nimi podkreśla emocje, co moim zdaniem Rafałowi jak i Lotkowi fajnie wychodzi. Zgadzam się, że w Polsce kabarety jak i standup jest na słabym poziomie ale jak się trafi gość, któremu to całkiem fajnie wychodzi, to i tak gówno, bo polskie. Dla mnie to wyraz cebulactwa.
Jeśli nie śmieszy Was np taki monolog, który jest jednym z lepszych, to albo jesteście już tak zgorzkniałymi skurwysynami, którzy mają słabą robotę i starą, która ma cycki do kolan, albo udajecie cwaniaków i powtarzacie wciąż te same formułki, a boki zrywacie jak Karol opowiada żart w familiadzie. O gustach się nie dyskutuje, nie miałem też zamiaru nikogo obrazić.
Zgłoś
ikswezclam 2016-02-14, 18:49 3
motci napisał/a:

Mój boże.. serio kogoś bawią ci żałośni 'komicy'? Ostatnio jakis wysyp tego syfu i co jeden to lepszy. Serio, bardziej rozbawił mnie śmiech tej kobiety niż 'gwiazda' wieczoru.

Czyzby wujek Stefan?
Zgłoś
McKornick 2016-02-14, 19:22 3
Chyba każdy ma takiego wujka którego stan upojenia na rodzinnych imprezach wyniosi średnio 3,5‰.

A co do Paczesia to nawet śmieszny, nie wiem czemu niektórzy się czepiają
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem