📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
strzal ostrzegawczy, a ze poszedl za nisko to juz wina taliba - mogl sie uchylic
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Granat sie tak szybko nie uzbraja... no ale film klasy D wiec mozna im darowac, hamerykanie i gimbusy i tak to lykna jako pewniak ;]
Czy tylko mi green screen się pojawia co sekunda, czy ten filmik jest zjebany?
Fake- granat z 203-ki uzbraja się po przeleceniu 15-20 metrów...
i chuj że Fake , ale jak cieszy , kurwa żebym ja miał takie rozmówki , rozmawiał bym .. dialog prowadził 24 na dobę ,tak kocham z nimi rozmawiać
@up: chuja byś zrobił
Jak kozojebca chce się rozerwać w piątek po robocie, idzie pod amerykańską lufę lub zakłada wyjściową kamizelkę z trotylem i idzie w miasto gdzie się dużo dzieje
talibowie to dziwne stworzenia, najlepsze jest to że w imię swojej jakże przyjaznej religii zrobią wszystko nawet się wysadzą
(jon81, Salieri16000)
Jak ja kurwa nie trawie tych "Szerloków" którzy oglądając film, na siłe próbują zabłysnąć komentując co i jak jest zrobione, z czego zbudowane, co jest komputerową animacją a co jest fake. Kurwa film to film a nie lekcja fizyki i gówno kogo obchodzi po ilu sekundach wybucha ten jebany granat i na ile części powinno się rozleciec ciało.
Jak ja kurwa nie trawie tych "Szerloków" którzy oglądając film, na siłe próbują zabłysnąć komentując co i jak jest zrobione, z czego zbudowane, co jest komputerową animacją a co jest fake. Kurwa film to film a nie lekcja fizyki i gówno kogo obchodzi po ilu sekundach wybucha ten jebany granat i na ile części powinno się rozleciec ciało.
Nimr0d napisał/a:
(jon81, Salieri16000)
Osoby inteligentne...
Ciebie jak widac nie musi to interesowac... a teraz wypad zobaczyc 30 raz "Battleship" tam pewnie podobalo Ci sie wiele akcji
Ten film w porównaniu z jedynką jest tak chujowy, że ja pierdole...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów