📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda piwek na te wywłokę.
Generalnie lepiej mieć głupią babę z fajną dupą niż nie mieć żadnej
Ruchałby ją
Budrys2000 napisał/a:
Generalnie lepiej mieć głupią babę z fajną dupą niż nie mieć żadnej
Hmmm ale że ma stałe ?
Wybaczcie mu. Ćwierć cycka od spodu zobaczył i wrzucił, bo nie wytrzymał. Jemu się często miesza agresja z podnietą.
Dżizas, czemu zawsze takie zacne dupencje muszą być zbudowane na tak wątłym fundamencie intelektualnym...
Noside napisał/a:
Wybaczcie mu. Ćwierć cycka od spodu zobaczył i wrzucił, bo nie wytrzymał. Jemu się często miesza agresja z podnietą.
to co widać to jest stanik teraz można wnioskować że nie widziałeś ani cycka ani nawet cycka w staniku...
Ja nie rozumiem skąd się biorą ci wszyscy ludzie z pomysłem zawiśnięcia na żyrandolu. Nie dość że to na dwóch wkrętach jest, to jeszcze w regipsa wpierdolone.
I kurwa jeszcze ta druga grupa ludzi, która "pomaga" kaskaderowi chwytając go tak, aby ten w razie "w" nie mógł się uratować...
I kurwa jeszcze ta druga grupa ludzi, która "pomaga" kaskaderowi chwytając go tak, aby ten w razie "w" nie mógł się uratować...
Halman napisał/a:
to co widać to jest teraz można wnioskować że nie widziałeś ani cycka ani nawet cycka w staniku...
w staniku to może widział, nad wodą, czy w reklamie triumpha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów