Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:36
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
agresorlive 2024-11-19, 10:04
U skośnych takie rzeczy? japierdole xD
Zgłoś
Pyszuki 2024-11-19, 10:09 5
Tygrys amurski (syberyjski) wazy do 300kg samiec, 260kg samica, bramka miala prawo skapitulowac xD
Zgłoś
agresorlive 2024-11-19, 10:16
mocny zawodnik
Zgłoś
BambiPMT 2024-11-19, 10:18
sothis napisał/a:

No raczej, ze nie na lądzie.
Natomiast rekiny i krokodyle....poczytaj trochę o orkach. Jak dojdziesz do info o tym, ze polują dla rozrywki na żarłacze białe to wypowiedz się ponownie.
Wolałem jak orkami nazywali warszawskich korpośmieci z Mordoru, czyli takiego korporacyjnego zagłębia. Jakoś bardziej pasowało.

Tyle to ja wiem. Ze u wybrzeży RPA wyjebałby do nogi prawie rekiny też wiem.
Nie dla zabawy, tylko z hedonistycznego podejścia do jedzenia. Żarły tylko ich wątroby. Czemu lepsze od rekina? Bo większe i polują w grupie.
Dalej utrzymuje, że kotek lepszy.

[ Dodano 2024-11-19, 10:19 ]
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Z tym że jest kilka podgatunków tygrysa na świecie. A ze wszystkich, najwiekszy jest właśnie tygrys amurski (syberyjski)

Też przed napisaniem sprawdziłem ile skurwiel waży. Bo pierdolny jest.
Zgłoś
Sławomir1313 2024-11-19, 11:27 2
chyba nie ma co się kłócić, ląd i woda do dwa rózne światy w zasadzie, Orki i Tygrysy to dwa doskonałe skurwole, najlepsze w swoim biomie
Zgłoś
Prof._Kot_Budd 2024-11-19, 11:34 1
BambiPMT napisał/a:

Weź pod uwagę że pierdolnął ją 200 kilogramowy, najdoskonalszy predator na planecie.

Taki on doskonały, że nie zauważył bramy i się w nią wpierdolił, po czym uciekł zdezorientowany. Najdoskonalszy to ja jestem.
Zgłoś
Siriuz 2024-11-19, 11:55 1
Prof._Kot_Budd napisał/a:

Taki on doskonały, że nie zauważył bramy i się w nią wpierdolił, po czym uciekł zdezorientowany. Najdoskonalszy to ja jestem.

Nie przywykł do metalowych badylków. Teraz będzie wiedział.
Zgłoś
Janko 2024-11-19, 12:21
Jebał go pies
Zgłoś
hitmeme 2024-11-19, 12:23
Kurwa strasznie się cieszę że mieszkam w tej nudnej Polsce. Bez rekinów, tygrysów ,lwów ,Jadowitych węży, pająków i chuj wie jeszcze czego .
Zgłoś
FulTun 2024-11-19, 12:39 1
sothis napisał/a:

Najdoskonalsze są orki panie kolego.
Też przydatne info dla reszty sadolowej ekipy śmiejącej sie z jakości bramy....dzik potrafi porwać z siatkę ogrodzeniową jak jest solidnie rozpędzony, i nie mówię tu i jakimś wielkim okazie tylko przeciętnym 100kg kabanie.

Najgorsze są polskie lewicowe roszczeniowe Lochy. Chyba Qrwa nigdy w Zusie nie byłe# jak takiej 130 kilowej świadczennia wstrzymali bo nie doniosła zaświadczenia na czas. A teraz nie ma za co wpierdalać.
Zgłoś
Yolanda 2024-11-19, 13:53
sothis napisał/a:

Najdoskonalsze są orki panie kolego.
Też przydatne info dla reszty sadolowej ekipy śmiejącej sie z jakości bramy....dzik potrafi porwać z siatkę ogrodzeniową jak jest solidnie rozpędzony, i nie mówię tu i jakimś wielkim okazie tylko przeciętnym 100kg kabanie.

W szczególności Orki z Majorki.
Zgłoś
nemesisnt 2024-11-19, 14:58
Amur musiał być poważnie uszkodzony przez myśliwych / wnyki / cokolwiek co kitajce na niego mają. Zdrowy tygrys tak nie biega " Tak jestem ekspertem" . Zdrowy tygrys wybiłby się 3 metry przed bramą i z saltem ujebał mu głowę przy samej dupie w 2 sekundy.
Zgłoś
Pimpekkurła 2024-11-19, 17:04
Nie byle kotek! 🐈
Zgłoś
Qubec 2024-11-19, 21:32
Bul_od_bytu napisał/a:

Chińska jakość bramy, na widok której tygrys aż spierdolił

U nas mówi się że chińska jakoś a ciekawo jak mówią tam w Chinach.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-11-19, 21:52
@Qubec: Dobre bo chińskie?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem