Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajnie miał tę bramę zamocowaną, tak po chińsku.
Weź pod uwagę że pierdolnął ją 200 kilogramowy, najdoskonalszy predator na planecie.
Weź pod uwagę że pierdolnął ją 200 kilogramowy, najdoskonalszy predator na planecie.
Najdoskonalsze są orki panie kolego.
Też przydatne info dla reszty sadolowej ekipy śmiejącej sie z jakości bramy....dzik potrafi porwać z siatkę ogrodzeniową jak jest solidnie rozpędzony, i nie mówię tu i jakimś wielkim okazie tylko przeciętnym 100kg kabanie.
Też przydatne info dla reszty sadolowej ekipy śmiejącej sie z jakości bramy....dzik potrafi porwać z siatkę ogrodzeniową jak jest solidnie rozpędzony, i nie mówię tu i jakimś wielkim okazie tylko przeciętnym 100kg kabanie.
Orki? Chyba w wodzie. To masz jeszcze rekina i krokodyla. Ale mogą obmemlać pento dużym kotkom.
To prawda, ale jak ja w swoją wjechałem tyłem autem to sie tylko wygięła, Więc nie sądzę żeby ten predator mocniej w nią walnął niż auto.
Chińska jakość bramy, na widok której tygrys aż spierdolił
To brama skapitulowała i spierdoliła przed tygrysem ! Nie kłam ! Ot co !
Orki? No nie powiedziałbym, "trochę" ich tam na Ukrainie ginie.
To prawda, ale jak ja w swoją wjechałem tyłem autem to sie tylko wygięła, Więc nie sądzę żeby ten predator mocniej w nią walnął niż auto.
Domowa robota z kątownikow. Wiadomo, szału nie ma. Ale taka puma. Waży do 70kg a potrafi niedźwiedziowi kark złamać jednym pierdolnięciem. A teraz dodaj 100 albo 200kg temu kotkowi i masz tygrysa.
Domowa robota z kątownikow. Wiadomo, szału nie ma. Ale taka puma. Waży do 70kg a potrafi niedźwiedziowi kark złamać jednym pierdolnięciem. A teraz dodaj 100 albo 200kg temu kotkowi i masz tygrysa.
Z tym że jest kilka podgatunków tygrysa na świecie. A ze wszystkich, najwiekszy jest właśnie tygrys amurski (syberyjski)
pl.wikipedia.org/wiki/Tygrys_syberyjski
Domowa robota z kątownikow.
Fabryczna, 15 lat temu założona przez mnie, wtedy solidne robili.
Orki? Chyba w wodzie. To masz jeszcze rekina i krokodyla. Ale mogą obmemlać pento dużym kotkom.
No raczej, ze nie na lądzie.
Natomiast rekiny i krokodyle....poczytaj trochę o orkach. Jak dojdziesz do info o tym, ze polują dla rozrywki na żarłacze białe to wypowiedz się ponownie.
[ Dodano 2024-11-19, 09:56 ]
Orki? No nie powiedziałbym, "trochę" ich tam na Ukrainie ginie.
Wolałem jak orkami nazywali warszawskich korpośmieci z Mordoru, czyli takiego korporacyjnego zagłębia. Jakoś bardziej pasowało.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów