Żeby Palestyna. Logic. Keighley, Anglia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Żeby Palestyna. Logic. Keighley, Anglia
Ale akcja. No to Izrael ma przejebane.
Małpy nie rozumieją jak działa franczyza, szczerze szkoda właściciela.
@up jaka szkoda? Anglików Ci szkoda? CHUJ im w dupę, niech zrabowane w czasie IIwś złoto oddają. Kurwy jebane.
Parę wybitych szyb vs 4000 zabitych przez izrael dzieci.
Jeśli to nagłośni sprawę i spowoduje większy nacisk na izrael to ja nie widzę problemu.
Jeśli to nagłośni sprawę i spowoduje większy nacisk na izrael to ja nie widzę problemu.
darayavahus napisał/a:
@up jaka szkoda? Anglików Ci szkoda? CHUJ im w dupę, niech zrabowane w czasie IIwś złoto oddają. Kurwy jebane.
Dokładnie, przecież to przez ich politykę jest ten cały konflikt w Palestynie...
lubucja2113 napisał/a:
Małpy nie rozumieją jak działa franczyza, szczerze szkoda właściciela.
wlasciciel ma wyrabane, szkoda ubezpieczyciela
uzytkownik609 napisał/a:
Parę wybitych szyb vs 4000 zabitych przez izrael dzieci.
100 tys zabitych dzieci, serio jak patrze na zdjecia z palestyny to mam wraenia ze to panstwo sklada sie tylko z dzieci. Nie ma smierci doroslych tylko dzieci.
Dwa te zdjecia sa podejrzane, te dzieci wyjatkowo zdrowo wygladaja, jak dla mnie to polowa to make up. Do doroslych nalezy wydanie hanasu i dogadanie sie a dzieci powinny byc same z matkami w obozach dla uchodzcow. Gdy dorosly chowa sie za dzieckiem to jest brak honoru. Dziwne sie uchodzcy to dorosle byki a umieraja dzieci aktorstwo i manipulacja faktami tam ostro szaleje.
W swoich gównodomkach w Afryce nie mieli okien z szybami, więc nie wiedzą co to jest i wybijają je ze strachu przed nimi
Nigdy nie lubiłem Starbucks, Costa ma dużo lepszą kawę tylko nie rozumiem dlaczego w Coście w UK mogę zamówić Espresso Cortado a w Polsce nie wiedzą w ogóle co to jest i mają tylko jakieś pedalskie "corto".
A wpierdalanie murzynów i ciapaków do każdej reklamy? W końcu zbierają co zasiali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów